SV Valkenswaard heeft technische staf rond; Alfred Westreenen terug bij Bosuilen

Deel dit bericht via:

SV Valkenswaard heeft de technische staf voor het komend seizoen ingevuld. Hoofdtrainer Frank Weijers krijgt Maikel van Dooren (45) als nieuwe assistent. De oud-speler van onder meer SV Valkenwaard en OS/Alwako (zaal) had de afgelopen seizoenen het tweede elftal onder zijn hoede. Hij is de opvolger van Pascal Penning, die heeft aangegeven te stoppen.

Voor het tweede elftal heeft de Technische Commissie dus een nieuwe trainer gezocht. Het is de veertigjarige Ruwin Verwoert. Hij is nu nog hoofdtrainer van vierdeklasser VV Aquila uit Dreumel (Gelderland) en jeugdtrainer bij RKTVC (JO19-1 en O23). Omdat hij naar Eindhoven gaat verhuizen, wilde hij graag in deze regio aan het werk. Verwoert is in het bezit van het trainersdiploma UEFA-B.

Daarnaast keert ook Alfred Westreenen (50) terug op het oude (Bosuilen)nest. De huidige hoofdtrainer van vierdeklasser De Raven gaat de JO19-1 trainen. Hij is de opvolger van Erik Schaeken, die na dit seizoen stopt als speler en hoofdtrainer wordt van vierdeklasser VV Maarheeze. Westreenen was eerder al trainer bij SV Valkenswaard en was, voordat hij naar De Raven ging, assistent bij RKVV Dommelen.

Foto boven: Maikel van Dooren. Foto midden: Ruwin Verwoert (links) tekent zijn contract bij SV Valkenswaard. Rechts penningmeester Danny Schrijvers. Foto onder: Alfred Westreenen.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Rob Verhoeven
15 februari 19:57
Maikel, Fred en Ruwin, veel success bij SV Valkenswaard!!
Peer 8
13 februari 11:04
Maikel Fred en Ruwin heel veel succes bij de Uilen en de groeten aan Ariiiiiiii!
Michael Rutten
13 februari 1:23
Ruwin, Maikel en Fred, veel plezier en succes in jullie nieuwe rol bij Sv Valkenswaard.
Tim van der Heijden
12 februari 19:25
Welkom in de regio Ruwin. Succes!
Carlo Verhoeven
12 februari 15:14
Mooi Fred,weer waar het begon
Succes
Marco Van den Braken
12 februari 7:59
Gefeliciteerd Fred....