sv Budel en Patrick Methorst na dit seizoen uit elkaar

Deel dit bericht via:


Persbericht Budel

Ondanks volle tevredenheid hebben de trainer en het bestuur van sv Budel besloten om aan het eind van het seizoen de samenwerking te beëindigen. De oefenmeester uit Geldrop is bezig aan zijn tweede jaar als hoofdtrainer van sv Budel en staat momenteel tweede in de 4e klasse D achter koploper Sportclub Leeuwen.

'Patrick is een fanatieke en tactisch goede trainer die het uiterste van zijn groep vraagt en daarbij een hoge trainingsopkomst weet te behalen. In de afgelopen periode is hij er samen met zijn technische staf in geslaagd om van de twee selectieteams weer één geheel te maken', aldus voorzitter Jack Beckers. In overleg met Patrick Methorst is besloten om het aflopende contract niet te verlengen. Daarbij speelt ook de nieuwe wetgeving een rol, waarbij maximaal tweemaal een eenjarig contract aangeboden kan worden. 'We kiezen er bewust voor om dit in een vroeg stadium te communiceren, zodat beide partijen zich kunnen oriënteren op de toekomst. Het bestuur van sv Budel is Patrick Methorst zeer erkentelijk voor zijn inzet bij onze vereniging en wenst hem veel succes in de toekomst', aldus voorzitter Jack Beckers.

In de komende periode zal de Technische Commissie van sv Budel in samenspraak met de spelersgroep een profielschets opstellen voor de nieuwe trainer van sv Budel 1. Zodra er een nieuwe trainer gevonden is, zal ook de invulling van de resterende technische staf bekeken worden.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?