Suat Tasci stopt einde seizoen bij De Bocht ’80

Deelacties:

Persbericht De Bocht'80
De Bocht ’80 en Suat Tasci hebben in goed overleg besloten op het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan. Tasci is bezig aan zijn derde seizoen en de Bocht ’80 staat na zes wedstrijden op de eerste plaats met 16 punten.

Suat Tasci: “Na 3 seizoenen bij De Bocht ’80 wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ga er alles aan doen om het huidige seizoen goed af te sluiten. De onderlinge samenwerking zowel op als rond het veld heb ik de afgelopen seizoenen als zeer prettig ervaren”.

Bestuur De Bocht ‘80.
Wij hebben Suat leren kennen als een prettige, oprechte, fanatieke en professionele hoofdtrainer. Wij wensen Suat (in bezit van trainersdiploma TC 2) vanaf het komend seizoen een mooie en passende uitdaging als hoofdtrainer bij een nieuwe club en hebben daar alle vertrouwen in.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Dolopvoetbal
14 november 21:22
Dat is mijn ervaring ook Suat, na 3 jaar ken je al de gebreken, streken en de derde helft , vrijwilligers als warme deken wel. Nieuwe uitdaging, nieuwe kansen, dat houdt je fris. Succes met het vervolg.
Suat
14 november 20:56

Beste Mitch. Normaal gesproken reageer ik nooit maar wil het wel opnemen voor de mooie club de bocht 80 in deze .. ik heb namelijk zelf besloten dat ik na 3 jaar een andere uitdaging zocht. Ik blijf in principe nooit langer dan 3 seizoenen, ik vind namelijk dat 3 seizoenen lang genoeg is voor de spelers en de trainer.. Bocht is een mooie en leuke verenigingen met fantastische vrijwilligers. Dan weet je dat nu ook. Voor de overige reacties bedankt voor de leuke en lieve reacties..

Mitch
14 november 17:13
Je doet het zo goed, sta je eerste en dan neem je afscheid van je trainer. Raar...
Vt
11 november 21:16
Uitstekende trainer
Harry La Vallette
11 november 17:58
Echt een oprechte trainer en fijne mens.
jv
11 november 16:51
top trainert kan makkelijk bij een derde klasser aan de gang! goed mens.
Dolopvoetbal
11 november 15:25
Tachtig bochten, bij de ene bocht gebeurt altijd meer, veel meer. Legendarische mensen, die je daarboven over 80 jaar, met een goed glas bier, het allerbeste mag wensen.
Hanzi
11 november 15:08
Succes Suat!