Suat Tasci nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen RKVVO

Met ingang van het seizoen 2024-2025 wordt Suat Tasci de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (“HJO”) bij RKVVO.

Suat heeft een schat aan ervaring als assistent-trainer bij o.a. Hilvaria en Brabantia, als jeugdtrainer bij SBC JO17-1, 17 seizoenen als hoofdtrainer bij onder meer HHC’09, VV Hedel, DVVC, De Bocht’80 en momenteel Tivoli en tot slot als Hoofd opleidingen bij clubs als VV Hedel en BLC Den Bosch. Suat tekent een contract voor 2 seizoenen. Het is de intentie van beide partijen om uiteindelijk voor een langere samenwerking te gaan.

John Soetens, Voorzitter RKVVO: “We zien in Suat de juiste persoon om de organisatie rondom onze groeiende jeugdafdeling te versterken. Niet alleen vanwege zijn ervaring maar ook zijn visie over opleiden past volledig bij het beleid van de club. Met de combinatie van recreatief en prestatief jeugdvoetbal zochten we een HJO die veel energie steekt in het uitvoeren van onze lange termijnvisie op jeugdvoetbal, de jeugd organisatie, technisch beleid, opleiden van jeugdtrainers, leiders en coordinatoren en betere aansluiting en doorstroming van jeugd naar senioren. “

Suat Tasci: “Uit de gesprekken die ik met de verschillende mensen binnen de club heb gehad, merk ik een enorme bevlogenheid en kennis van de mensen bij RKVVO. Daarnaast is de club enorm aan het groeien waardoor het een club is met veel potentie. Ik grijp de kans dan ook met beide handen aan om hier als Hoofd Jeugdopleiding met veel energie, passie en toewijding een belangrijke bijdrage aan te leveren. Samen met het (jeugd)bestuur, trainers, spelers en overige vrijwilligers gaan we bouwen aan een mooie toekomst bij RKVVO waar voor iedereen ruimte is voor plezier en prestatie! Dit, met als doel om de club zowel op organisatorisch vlak als op voetbaltechnisch gebied naar een nog hoger niveau te tillen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij deze mooie club!”

We wensen Suat veel succes in de rest van het seizoen bij zijn huidige club Tivoli en we hopen op een succesvolle samenwerking vanaf het nieuwe seizoen.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jeroen van Bezouwen
09 februari 12:19
Suat en RKVVO beide gefeliciteerd met deze mooie uitdading. Veel succes maar vooral plezier met elkaar de komende jaren.
Jeroen Vermaas
08 februari 17:03
Van harte Suat, veel succes met je mooie en leuke uitdaging.
Hanzi
08 februari 11:01
Gefeliciteerd Suat!
Salim
08 februari 10:38
Gefeliciteerd Suat en RKVVO. Een geweldige persoon in omgang en communicatief maar zeer zeker gedreven. Succes beide!
Roland Adams
08 februari 10:09
Suat gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging 💪.
Tim van der Heijden
08 februari 10:00
Gefeliciteerd Suat en RKVVO en veel succes de komende jaren!