Stand van zaken eerste periode

Deelacties:

Komend weekend staat de achtste en tevens laatste wedstrijd voor de 1e periode op het programma voor de 1e t/m 5e klasse.

In de 4e klasse E is de eerste periodekampioen al bekend. SV Budel veroverde afgelopen zondag al de titel zonder puntverlies.
De eerste peiode gaat over 8 wedstrijden voor klasses met 12 of 14 ploegen. 

1e klasse B
Ondanks twee nederlagen op rij kan Best Vooruit aanstaande zondag in de thuiswedstrijd tegen ‘rivaal’ FC Eindhoven/av de eerste periode veroveren. Bij een overwinning is de titel een feit. Mochten de amateurs van FC Eindhoven deze wedstrijd winnend afsluiten dan maken zij nog een goede kans op de periode. FC Eindhoven moet nog een duel uitspelen tegen DOSKO. (restant 35 min. Tussenstand 1-1)

1e Klasse C
Wittenhorst is dichtbij het winnen van de eerste periode. Als het zondag in de uitwedstrijd tegen EHC een punt pakt is de periode binnen. 

2e Klasse E
In de 2e klasse E gaan de periodes over twee keer twaalf wedstrijden gezien deze klasse uit 13 ploegen bestaat. De derde periode gaat naar de hoogste in de eindstand zonder periodetitel.

3e klasse D
De eerste periodetitel gaat nagenoeg zeker naar Bladella. De ploeg van Erik Viscaal staat drie punten los op nummer twee Acht en heeft daarnaast ook een veel beter doelsaldo.


3e klasse E
De eerste periode gaat naar Avanti’31. Met drie punten voorsprong en een veel beter doelsaldo dan nummer twee Magriet kan de ploeg uit Schijndel zondag bij laagvlieger FC Schadewijk officieel de eerste periodetitel veroveren.

4e Klasse E
1e periode: SV Budel

4e Klasse F:
Na het dure puntverlies van VV Vessem tegen DVS is Tuldania medekoploper. Vessem en Tuldania zijn beide nog ongeslagen in de competitie met 17 punten uit 7 gespeelde wedstrijden. Vessem heeft wel een beter doelsaldo (+9) dan de ploeg uit Esbeek. Vessem ontvangt zondag Spoordonkse Boys en Tuldania gaat op bezoek bij de nummer drie, Riethoven.

4e Klasse G
In de 4e klasse G zijn er nog drie ploegen die kans maken op de titel. Koploper Mariahout heeft een marge van een punt op de nummers twee en drie, Avesteyn en Nijnsel.
Mariahout ontvangt zondag Boxtel en bij een overwinning pakt het de eerste prijs van het seizoen.

4e Klasse G (ZII)
In de 4e klasse G (ZII) gaan de periodes over twee keer twaalf wedstrijden gezien ook deze klasse uit 13 ploegen bestaat. De derde periode gaat naar de hoogste in de eindstand zonder periodetitel.

5e klasse C
De Bocht’80 en Netersel gaan uitmaken wie zich gaat verzekeren voor deelname nacompetitie. Beide ploegen zijn nog ongeslagen. Mochten beide ploegen zondag winnen dan valt de beslissing pas op 18 december, want dan staat het inhaalduel DEES - Netersel uit de tweede speelronde op het programma.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Peter
18 november 18:00
Heel apart dat er nog geen uitspraak is over Eindhoven-Dosko. Die uitslag kan van invloed zijn op de periode. Als Best Vooruit gelijk speelt kan Eindhoven niet 2x winnen.
paul
18 november 15:00
en Eindhoven av dan 2x winnen is genoeg.
Fan
18 november 13:26
Nee, want Erp kan dan op gelijke hoogte komen. Doelsaldo is wel een stuk beter van Best Vooruit.
Willem
18 november 13:22
Zoals ik het zie heeft Best-Vooruit aan een gelijkspel voldoende