Sil van Herwijnen (Dongen) keert terug bij SV Marvilde

Deel dit bericht via:

Sil van Herwijnen is komend seizoen te bewonderen bij SV Marvilde, de club waar hij zijn voetbalcarrière begon. De 24-jarige spits van Dongen (en oud-speler van UNA en Brabant United) wil komend seizoen veel wedstrijden spelen en doelpunten maken om op die manier bij te dragen aan een mooi seizoen.
In de zomer van 2020 maakte Van Herwijnen de overstap naar Dongen, gezien hij niet altijd kon rekenen op een basisplaats bij UNA.  
Na een positief gesprek met de technische staf waren beide partijen er snel uit dat spelen bij Marvilde een goede stap is voor de aanvaller. 

Jorg Vroomen

Ook Jorg Vroomen maakt de overstap naar Marvilde. De 21-jarige verdediger komt over van eersteklasser Geldrop en waar hij niet meer kon rekenen op een basisplaats. Vroomen maakte in 2017 vanuit de jeugdopleiding van UNA de overstap naar Geldrop.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Nel
20 februari 20:22
Succes Sil marvilde is ok een gezellig clubke
Theo
19 februari 9:42
Gaat weer lekker bij Marvilde. Ik dacht dat ze meer met eigen jongens zouden gaan spelen. Of noemen ze alles wat uit Veldhoven komt ook al eigen? Wel 2 goede aankopen, hopelijk blijft het hierbij en krijgen de eigen jongens ook een kans
Jorg
19 februari 8:35
Goede keuze Sil. Succes!
Carlo verhoeven
18 februari 18:20
Succes Sil👊👍