Samenwerking KNVB, COVS en AVE

Deel dit bericht via:

(Door Jeroen Quinten, voorzitter COVS) Amateurvoetbal Eindhoven, maar eigenlijk ook elke voetballiefhebber, weet dat voetbal zonder scheidsrechters onmogelijk is. Omdat we het voetbal en de arbitrage een warm hart toedragen hebben we de laatste jaren maandelijks een scheidsrechter uitgelicht in de rubriek “Scheidsrechter van de maand”.

Het nieuwe seizoen zijn we gestart met het volgen van een aantal jonge getalenteerde scheidsrechters. We willen hiermee de arbitrage op de kaart zetten en jonge scheidsrechters proberen te motiveren.

Dit initiatief is door de KNVB niet onopgemerkt gebleven. De KNVB was zeer positief over de manier waarop we de arbitrage benaderen. In een gesprek tussen Amateurvoetbal Eindhoven, de regionale COVS verenigingen en KNVB is besproken om dit initiatief breder te trekken. We gaan met de 4 scheidsrechters verder om ze te motiveren, niet meer onder de noemer talent van het jaar, maar ze gaan voor een aanmoedigingsprijs.

Regelmatig zullen berichten, interviews, columns en artikelen over scheidsrechters op de site verschijnen. Dit zal in samenspraak met KNVB en de regionale COVS verenigingen verzorgd gaan worden.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?