RPC versterkt zich met Lars Nijkamp, Nw Woensel met Sander v Kersbergen en Geldrop met Nick Brenneis

Persbericht RPC
Lars Nijkamp verruilt Best Vooruit voor RPC
Vanaf komend seizoen zal ook Lars Nijkamp het groen – wit van RPC gaan dragen.

Lars is begonnen met voetbal bij zijn lokale buurtclub Unitas’59, daar heeft hij t/m de C1gespeeld. Vervolgens maakte hij de overstap naar Best Vooruit. Na 1 jaar in de B te hebben gevoetbald maakte hij al snel de overstap naar UNA . Toen de tijd kwam dat hij naar de senioren moest gaan, heft hij besloten om terug te gaan naar het 1e elftal van Best Vooruit. Daar heeft hij het eerste seizoen met veel plezier gespeeld onder toenmalig trainer Dennis Dekkers. Het laatste jaar beleefde hij onder leiding van een nieuwe trainer minder plezier in het spel. Het belletje van Mike van Dijk namens RPC kwam op het goede moment. Lars maakte duidelijk dat hij daar gelijk een goed gevoel bij had. Een jongere trainer met een gezonde ambitie, samen met een ervaren trainer. Het speelde ook mee dat hij jongens tegen kwam waarmee hij ook bij UNA heeft gevoetbald. Dat maakte de overstap naar RPC eenvoudiger. Mede ook omdat er nog een paar andere goede voetballers volgend jaar spelen of komen spelen. Dat goede team in combinatie met de goede gesprekken die hij met RPC heeft gevoerd hebben hem doen besluiten om onder Mike van Dijk en Jan Poortvliet zichzelf verder te ontwikkelen en de overstap te maken naar RPC.

Sander van Kersbergen maakt overstap van Rood Wit V naar Nieuw Woensel.
Sander van Kersbergen gaat Rood Wit V verlaten en sluit zich komend seizoen aan bij Nieuw Woensel. De 24-jarige aanvaller heeft de keuze voor Nieuw Woensel gemaakt gezien hij denkt daar meer van waarde te kunnen zijn dan bij Rood Wit V. Daarnaast speelt het mee dan zijn broer ook bij de club uit Woensel-Noord speelt.

Geldrop versterkt zich met Nick Brenneis van FC Eindhoven
Geldrop heeft zich voor komend seizoen versterkt met Nick Brenneis. De 20-jarige aanvaller komt over van FC Eindhoven O21.
Brenneis begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Wodan en speelde, voordat hij in de jeugdopleiding FC Eindhoven terecht kwam, een aantal jaren in de jeugd van Unitas’59.

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Peter
02 juni 13:05
Geweldige aanwinst voor RPC! Een snelle gedreven voetballer die Lars
Volger
02 juni 10:53
Lijkt erop dat RPC weinig vertrouwen heeft de huidige jeugd en voor snel succes wil gaan. De nieuwe (assistent) trainer heeft iets meer te zeggen dan word voorgespiegeld.