RPC vernieuwt technische staf met komst van Evert Papadakis

Deelacties:

Persbericht RPC
RPC heeft zijn technische staf voor het komend seizoen ververst.

Jan Poortvliet heeft besloten om er nog een jaar aan vast te plakken. Hij zal daarbij het komend seizoen niet meer samen werken met Mike van Dijk. Die heeft besloten om de club te verlaten en meer tijd te investeren in andere uitdagingen in de voetballerij.

De wijziging zit hem dan ook in het feit dat Evert Papadakis na een jaar bij RKSV Nuenen weer terugkeert op sportpark De Heihoef bij RPC. Hij gaat op volledig gelijke voet samenwerken met Jan Poortvliet om de selectie van RPC in sportief opzicht optimaal te begeleiden.

Evert heeft zijn sporen verdient door eerst 3 jaar RPC JO19-1 uiterst succesvol te trainen op een hoofdklasse niveau met promotie naar de divisie als gevolg. Daarna is Evert één jaar aan de slag gegaan bij rksv Nuenen om het O23-1 team te trainen en te coachen in de 3e divisie met een kampioenschap als kroon op zijn werk. Daarnaast fungeerde hij daar als assistent van Ruud van der Rijt (ook een oud RPC’er).

Evert tekent bij RPC met de intentie omeen langere periode te werken aan een optimaal prestatie – en ontwikkelklimaat voor nu en de toekomst. RPC verzekert zich zelf zodoende van de ervaring van Jan Poortvliet en de zeer talentvolle potentie van Evert Papadakis voor de langere termijn.

Wij wensen dit trainersduo veel plezier en succes het komende seizoen.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jan pruim
31 maart 22:01
Succes Evert
Richard Riebeek
30 maart 15:01
Gaat helemaal goed komen Evert. Jan Poortvliet krijgt er een goeie gast bij!
RPC
29 maart 18:18
Evert Kampionadis!
Piettie
29 maart 15:11
Gefeliciteerd Evert, mooie volgende stap in je carrière, veel succes bij RPC
Hans bonnema
29 maart 13:29
Gefeliciteerd Evert 👍👍
Ben Aarts
29 maart 13:00
Super Evert, fiesiat! Een jaar te laat😉
Ronald Dinkelberg
29 maart 12:58
Evert proficiat mooie stap in je trainerscarriere!