RPC ontvangt als vijfde club in Nederland de ARAG 2.0 hercertificering

Deel dit bericht via:

Persbericht RPC
RPC heeft in 2013 het ARAG certificaat ontvangen, wat destijds inhield dat de club er een gedegen scheidsrechtersbeleid op na hield. Dat is in de loop der jaren enorm uitgebouwd tot een netwerk waarin RPC met meerdere clubs in de omgeving een samenwerking is aangegaan met betrekking tot de arbitrage. Daarbij kun je denken aan scheidsrechterscursussen, pupillenscheidsrechterscursussen en scheidsrechterscoördinatorencursussen.
Ook de grote ARAG scheidsrechtersavond in het PSV stadion een paar jaar geleden maakte veel indruk.

In al die jaren is er nauw samengewerkt met onder anderen DVS, FC Eindhoven AV, PSV av, Valkenswaard, Geldrop, DOSL, Bladella, Heeze en diverse andere clubs. Nu de KNVB samen met hun partner, ARAG, aan een hercertificeringsronde begon, werd RPC ook al snel weer benaderd. Na een stevige onderhoudsbeurt aan het eigen scheidsrechtersbeleid was de club weer helemaal up-to-date en werd de hercertificering ingezet.

In het bijzijn van Hans Quaars en meerdere genodigden werd in het nieuwe clubhuis ook het ARAG certificaat nieuw leven ingeblazen en mag de Stratumse club tot 2024 weer trots de ARAG vlag hijsen.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?