RPC klaar voor het nieuwe seizoen met de komst van Strijbosch, De Wit en Van Eck

Deel dit bericht via:

RPC bericht: Vorig seizoen trok RPC al de aandacht door vijf “verloren zonen” terug te halen naar de club. Sidney Gakpo, Vincent Bogaerts, Sander Bertels, Krijn Feskens en Santosh Mohalan kwamen met zijn vijven terug.

Voor het komend seizoen zijn er minder mutaties in het groen-wit te verwachten. Wel verwelkomt de club weer drie “verloren zonen” die terugkomen op het oude nest.
Finn van Eck komt terug van de amateurs van PSV, Rik Strijbosch keert na een jaartje EFC weer terug en Lucas de Wit keert vanuit de Verenigde Staten terug van een college team, nadat hij daarvoor voor ook voor o.a. FC Eindhoven had gespeeld.

Mogelijk dat er nog wat extra versterkingen komen, maar met deze drie spelers  is trainer Ruud van der Rijt al bijzonder tevreden. Een groot winstpunt zit hem ook in het feit dat, op Vincent Bogaerts na (die een avontuur aangaat bij Brabantia), alle overige selectiespelers hebben aangegeven ook komend seizoen in groen-wit van RPC te  bewonderen zijn . Dus op dat front verwacht RPC geen mutaties meer.

De enige speler die dus vertrekt is Vincent Bogaerts, die voor  Brabantia heeft gekozen. De club bedankt hem voor zijn inzet en kwaliteiten en wenst hem veel succes bij “de Brab”.

LUC VERHOEVEN NIEUWE TRAINER RPC 2
Na het vertrek van Nick Smits als hoofdtrainer  naar rksv Weebosch, was RPC op zoek naar een nieuwe geschikte en gediplomeerde trainer voor het 2e elftal.

Na een korte zoektocht is de club er heel snel in geslaagd om een geschikte kandidaat voor deze functie te vinden in de persoon van LUC VERHOEVEN.

Luc heeft een voetballend verleden bij Tivoli, RPC en Brabantia, maar is mede door enkele blessures al vrij snel meer en meer in het trainersvak gerold. Dat begon bij zijn vriendenteam bij Brabantia, waar hij een hekkensluiter omtoverde tot een titelkandidaat. Daarna is hij terug gekeerd bij zijn jeugdliefde RPC waar hij samen met de huidige eerste elftal speler Emiel van der Steen diverse selectieteams in de jeugd heeft begeleid als assistent en vlagger.
Daar viel hij dermate op dat hij in contact kwam met Mike van Dijk en Luuc Bonnema om samen met hen de JO12 van de FC Eindhoven Academy te gaan begeleiden. Het komend seizoen blijft hij daar als assistent van Mike van Dijk ook actief bij het JO16 team.

Daarnaast gaat hij dus, naast zijn studie aan de Fontys Sporthogeschool,  de technische staf van RPC aanvullen om als eindverantwoordelijke het tweede elftal onder zijn hoede te nemen.
RPC is blij om een clubman terug te kunnen begroeten en wenst Luc veel plezier en succes toe in zijn nieuwe groen – witte uitdaging.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Hans Bonnema
25 mei 15:14
Luc gefeliciteerd 👍
Richard Bax
24 mei 20:34
Succes Luc