RPC, Bergeijk, Avesteyn en SV Laar veroveren 1e periodetitel

Deelacties:

De eerste periodetitiels zijn verdeeld. 

3e klasse D
Ondanks de verrassende nederlaag in de thuiswedstrijd tegen SBC heeft RPC toch beslag gelegd op de eerste periodetitel gezien concurrenten Bladella en PSV/av ook onderuit gingen. Bladella verloor in de derby tegen Hoogeloon met 1-3.
Na de goede competitiestart is de ploeg van Jurgen Elbers de laatste weken aardig van slag. De eerste vier wedstrijden werden nog overtuigend gewonnen maar in de laatste vier gespeelde wedstrijden behaalde het slechts drie punten. De amateurs van PSV hadden ook op gelijke hoogte kunnen komen na de nederlaag van RPC. Maar ook de manschappen van Stephan Wijlaars faalde door de uitwedstrijd tegen Wilhelmina Boys met 2-1 te verliezen.

4e klasse D
SV Laar is oppermachtig in de vierde klasse D. In de uitwedstrijd tegen DESM werd wederom een ruime overwinning behaald (0-4).  Met de maximale score en met een doelsaldo van 41 voor en slechts 4 tegen heeft de koploper overtuigend de eerste periodetitel binnen gehengeld.

4e klasse E

Bergeijk is zoals verwacht in het bezit geraakt van de eerste periodetitel. Ook de laatste wedstrijd in de eerste periode werd overtuigend gewonnen van HMMV (1-7).  De acht gespeelde wedstrijden tot nu toe zijn door de ploeg van Sven Verstappen allemaal gewonnen en ook Bergeijk overlegd een mooi doelsaldo met 32 doelpunten voor en slechts 4 tegen.

4e klasse F
Avesteyn kwam tegen Eli niet verder dan een 3-3 gelijkspel  maar dat is voldoende voor de eerste prijs van dit seizoen. Avesteyn is na acht gespeelde wedstrijd nog ongeslagen in de competitie.


4e klasse F (ZII)
HVV Helmond had na zeven gespeelde wedstrijden de eerste periodetitiel al binnen. 


In de Hoofdklasse B gaan de periodes over twee keer veertien wedstrijden. De derde periode gaat naar de hoogste in de eindstand zonder periodetitel.
I n de 2e klasse H en 5e klasse C (ZI en ZII) gaan de periodes over twee keer twaalf wedstrijden. De derde periode gaat naar de hoogste in de eindstand zonder periodetitel.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?