Rood-Wit’67/Plus heeft technische staf voor seizoen 2021-2022 rond

Deelacties:

Persbericht Rood Wit '67
Marc Piron (hoofdtrainer) en Mike Marteau (keeperstrainer) stoppen na 3,5 jaar aan het eind van het voetbalseizoen 2020/2021. Van Marc Piron is nog niet bekend wat hij in het nieuwe voetbalseizoen gaat doen, Mike Marteau moet i.v.m. zijn werk een sabbatical jaar nemen. Beiden hebben alle jaren naar volledige tevredenheid van bestuur en spelers gewerkt. Zij zullen aan het eind van dit seizoen afscheid nemen van een gemotiveerde selectie met een uitstekende sfeer.

Piron en Marteau worden opgevolgd door Ivo Bernaerts (hoofdtrainer) uit Lozen en Pascal Pignanelli uit Achel.
Ivo Bernaerts heeft 20 jaar ervaring als trainer en is in het bezit van het UEFA  A-diploma. Hij was eerder trainer in België bij SK Bree, Sporting Grote-Heide, KFC Hamont, Lindelhoeven en Herkol Neerpelt. Pignanelli is in het bezit van het keepersdiploma en werkte eerder enkele jaren samen met Bernaerts

Bernaerts zal op dinsdag, bij de training van de volledige selectie worden geassisteerd door William Derks die evenals de vorige jaren leider zal zijn van het eerste elftal. Samen met Mat Lammers zal Derks op donderdag de training van het tweede elftal verzorgen.

Charles Aarts gaat, na 31 jaar assistent-scheidsrechter, weer 1 jaar door in die functie. Joep Looijmans en Jos van Hinthem gaan eveneens door, respectievelijk als leider en assistent-scheidsrechter. Met Martien Biesmans, vorig seizoen trainer van het 2e elftal, moet nog gesproken worden welke rol hij zal vervullen. Met dit technisch kader hoopt Rood-Wit’67/Plus de ambitie om zo snel mogelijk naar de vierde klasse te promoveren te kunnen bewerkstelligen.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?