Ronny Everaerts verlaat einde seizoen FC Cranendonck

Deelacties:

Persbericht FC Cranendonck
'Ronny Everaerts en FC Cranendonck na 3 mooie jaren uit elkaar'
Hoofdtrainer Ronny Everaerts, die bezig is aan zijn derde seizoen bij de club uit Soerendonk/Gastel, en FC Cranendonck hebben besloten aan het einde van dit seizoen te stoppen.

FC Cranendonck en Ronny kijken zeer positief terug op een mooie tijd en een prettige samenwerking de afgelopen drie jaar. Bestuur, begeleiding en spelers zijn vol lof over de werkwijze van Everaerts. Niet alleen heeft Everaerts prima werk geleverd voor de selectie, ook heeft hij structuur aangebracht binnen de vereniging door het opleiden van de (jeugd) trainers.

Onder leiding van Ronny heeft FC Cranendonck het eerste seizoen na het behalen van de 1e periodetitel meegedaan om het kampioenschap en kwam corona op het verkeerde moment voor de club die toen bovenaan stond voor promotie naar de derde klasse. Na een kort 2e seizoen door de corona situatie en mede door het vertrek van enkele belangrijke basisspelers staat FC Cranendonck momenteel op een verdienstelijke plaats in de middenmoot van de competitie.

Ronny is toe aan een nieuwe uitdaging bij een andere vereniging en het bestuur van FC Cranendonck respecteert deze beslissing. Zij gaan op zoek naar een trainer die de ingezette koers kan doorzetten.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


@Betsie
25 november 16:02
Iets anders.....................
Betsie
24 november 9:55
Heel erg nieuwsgierig wat je nu gaat doen........
Herman schreur
23 november 9:16
Ronny succes met de keuze die je gaat maken in je verdere loopbaan!