Ronny Everaerts nieuwe trainer vv Nieuwkuijk

Deelacties:

Persbericht VV Nieuwkuijk
Ronny Everaerts (49), momenteel trainer van tweedeklasser De Valk uit Valkenswaard, wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen de nieuwe trainer van vv Nieuwkuijk (3e klasse C).
Belangrijk voor Nieuwkuijk is dat de eigen jeugd én talentvolle spelers die in Nieuwkuijk 2 zijn gegroeid, kansen krijgen om aan te sluiten bij de hoofdmacht. Dat was ook één van de eisen die gesteld zijn aan de nieuwe trainer.

Met de sportieve ambities die we als vv Nieuwkuijk hebben is dit keer gekozen voor een meer ervaren trainer. Rik de Langen (voorzitter TC): “Normaliter zijn wij een club waar trainers hun carrière beginnen. Met Ronny Everaerts willen we de sportieve lijn doorzetten. Met het aantrekken van Ronny hebben we een trainer die al twintig jaar als eindverantwoordelijke langs de lijn staat. Daarnaast leidt hij zelf ook trainers op bij de KNVB. Een voetbaldier dus.”

"Wij zijn ervan overtuigd dat hij ons op sportief gebied weer een stapje verder kan brengen”. Daarnaast vinden wij het vooral óók van belang dat hij binnen een dorpsclub als Nieuwkuijk past. Hij heeft vooral dorpsclubs van de vijfde klasse tot en met de tweede klasse getraind. Een trainer van vv Nieuwkuijk moet begrijpen hoe wij in elkaar zitten, moet de visie van de club omarmen en moet respectvol om gaan met de omgeving. Hij is immers een uithangbord voor de vereniging.”

Ronny Everaerts: “Nieuwkuijk is nog een authentieke dorpsclub. Een stabiele club met een duidelijke visie. Niet alleen op sportief gebied, maar ook op andere belangrijke zaken, zoals een veilige sportomgeving, aandacht voor vrijwilligers, een gezond financieel beleid en de upgrading van de accommodatie. Uit de gesprekken die ik heb gehad met de TC en het bestuur heb ik een goed gevoel over gehouden en dat we de juiste match hebben."

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


William Hoeymans
14 januari 11:10
Ronny, gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging. Heel veel succes komend seizoen.
Marco van den Braken
08 januari 21:59
Ronny, gefeliciteerd met je nieuw clubke, succes nog dit seizoen 👍🏻
Wim Wouters
08 januari 11:10
Proficiat Ronny. Vanuit Hoogeloon waar we beiden een basis legden, volgen we jou verdere stappen. Ik denk dat het wéér klikt.
Herman Schreur
08 januari 1:40
Ronny gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging veel succes aankomende seizoen.
Erik van Rooij
07 januari 23:45
Gefeliciteerd metvje nieuwe uitdaging bij deze mooie club. Maar dat had ik vanmiddag al gezegd.
Marc Post.
07 januari 20:52
Proficiat Ronny, met je nieuwe uitdaging.
Jeroen Vermaas
07 januari 20:12
Van harte gefeliciteerd met je nieuwe club, Ronnie. Veel succes en plezier.
Wim Hoeben
07 januari 20:03
Gefeliciteerd Ronnie met je nieuwe uitdaging.
Suat
07 januari 19:31
Gefeliceeert Ronnie en Nieuwkuijk