Ron Dillen nieuwe voorzitter UNA.  Technische staf blijft in stand.

Deelacties:

Ron Dillen wordt de nieuwe voorzitter van Voetbalvereniging UNA in Veldhoven (Zeelst).
De 52-jarige geboren Veldhovenaar is in juli reeds in de Algemene Ledenvergadering unaniem gekozen tot voorzitter. Vanwege zijn nieuwe rol legt Ron Dillen zijn huidige functie als voorzitter van de Businessclub UNA neer. Dillen heeft de afgelopen maanden achter de schermen al kunnen warmlopen voor zijn nieuwe functie. Hij begint zijn rol als voorzitter vanaf 1 januari en wordt daarmee de opvolger van Peter Smetsers, die zijn voorzittershamer na 8,5 jaar definitief overdraagt.

Overige stafleden blijven ook volgend seizoen aan UNA verbonden.
Nadat Harrie Gommans zijn contract met een jaar heeft verlengd hebben gesprekken met de andere stafleden geleid tot een voortzetting komend seizoen.

De technische staf van UNA bestaat dus ook het komend seizoen uit:
Harrie Gommans (trainer UNA 1), Sjors Paridaans (assistent-trainer UNA 1), Jeroen van de Kerkhof (trainer UNA 0-23), Oscar Vergeer (assistent-trainer UNA 0-23), Wim Ribbens (keeperstrainer), Martie van de Rijt en Ralf Berends (medische staf), Mark Sleddens en Johan van Gestel (leiders UNA 1), Luc Hendriks (leider UNA 0-23), Jos van de Laar, Fred Klomp en Willem Bakermans (teammanagers)

                         

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?