RKVVO start O23 team met Joeri Berende als trainer

RKVVO start aankomend seizoen voor het eerst met een )23-1 selectie.

Voor dit team is Joeri Berende aangesteld als hoofdtrainer. Guillaume Stubbs zal hem hierbij ondersteunen als assistent. Luuk Verbeek zal de rol als teammanager op zich nemen. Voor deze selectie is RKVVO nog plaats voor enkele spelers. Bij eventuele interesse of vragen kan er contact worden opgenomen met 06 48 91 04 39.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Rkvvo
21 juni 15:10
Dat is een mooie stap voor jullie. Bij efc hebben wij dit ook zo ingekleed. wel een uitdaging. misschien leuk om de ervaringen in de wintersop met elkaar te delen.
@KVVO
21 juni 14:44
Prestatief, de selectie zondag 1 en 2 hebben genoeg spelers en O23 staat back-up, voor de zondagselectie, de meest ideale situatie dus.
allemaal
21 juni 14:31
Goed punt en helemaal waar. We moeten natuurlijk ook met ze meebewegen. Hopelijk pikken we er allemaal wat van op
@allemaal
21 juni 13:51
Ik ben het deels wel met jullie eens. Echter denk ik dat je de jeugd moet laten in zien dat in een selectie voetballen niet altijd alleen maar serieus heeft te zijn. Er zijn genoeg momenten dat in een selectie voetballen heel leuk en gezellig is en waar de sfeer voor op staat. Je moet de jeugd laten in zien dat gezelligheid en presteren hand in hand kunnen gaan. Laat ze bijvoorbeeld al op tijd deelnemen aan activiteiten van de selectie om te proeven hoe het er aan toe gaat en dat er zowel op als buiten het veld een lolletje gemaakt kan worden.
@utopie
21 juni 12:12
klopt helemaal wat je zegt vandaar ook dat clubs die met hun gemotiveerde jongens willen blijven spelen soms ook van buiten het dorp moeten halen anders gaan hun eigen jongens weer lopen. Wellicht zouden we in de jeugd weer eens wat minder het gras glad moeten strijken zodat de jeugd ook graag zo hoog mogelijk wil voetballen dus met de druk van presteren en daarna een pot bier drinken. het is een beetje de afspiegeling van de maatschappij hoe er de afgelopen jaren situaties ontstaan binnen veel verenigingen. Als er gepresteerd moet worden en er kritiek gegeven kan worden haakt men tegenwoordig af. Een beetje ruggengraat en een iets dikkere huid dat is wat er gemist word en dan is het al snel lager ballen onder het mom van gezelligheid.
@kvvo
21 juni 9:18
Gaat jullie O23 prestatief spelen of recreatief? en heeft dit gevolgen voor jullie 2e elftal? en gaat o23 ook toegevoegd worden aan jullie selectie van het 1e elftal??
Utopie
21 juni 8:48
Het is vandaag de dag niet meer een normale zaak dat spelers gewoon doorstromen naar de selectie van zondag. Binnen de gehele Kempen zie je bij de grotere verenigingen steeds meer o23/zaterdagteams ontstaan. Het sociale aspect is bij een gedeelte van de oudste jeugd belangrijker dan het prestatieve.
@Volger
19 juni 12:59
Het gaat niet zo zeer om een O-23 team, het gaat er om dat we een jong team gaan krijgen die op zaterdag willen voetballen. Natuurlijk is jouw opmerking terecht, goeie jonge spelers horen gewoon naar de selectie te gaan maar deze jongens willen op zaterdag.
Volger
18 juni 23:23
Oh is RKVVO een club? Nooit geweten. Maar geen fatsoenlijk antwoord op mijn vragen dus?
@volger
18 juni 15:15
@volger u snapt het niet zo goed.. Rkvvo is geen ploeg maar een club. Waarschijnlijk worden ze in de regio Einhoven ingedeeld en dat ze graag bij een leuke club willen blijven spelen op de zaterdagen. Andere vragen nog. JOERI en STUBBS heel erg veel plezier.
Volger
18 juni 12:53
Waarom begint een ploeg als RKVVO een O23-team en waar gaan zij dan worden ingedeeld? Kunnen jongens die daarvoor in aanmerking komen niet gewoon doorschuiven naar het 2e elftal?