RKVVO in minuut 95 langs Rood Wit V

Deel dit bericht via:

Het venijn zat in de staart…
Zoals iedere derby in Veldhoven was er een ruime publieke belangstelling op Sportpark De Heikant. De talrijke toeschouwers langs het veld verheugden zich op een meeslepend duel maar de derbysfeer maakte in het veld plaats voor een nerveuze en rommelige wedstrijd die eigenlijk na de volle negentig minuten geen winnaar verdiende.

Slechts sporadisch waren er kleine kansen voor beide ploegen en de beide doelmannen kwamen nauwelijks in gevaar. In de eerste helft was RKVVO de licht bovenliggende partij en in de 2de helft had Rood Wit een licht veldoverwicht. De talrijke toeschouwers hadden zich al verzoend met een gelijkspel tot in de laatste minuten van de westrijd de vlam alsnog in de pan sloeg. Eerst was het de ingevallen doelman Stef Biscop die op een inzet van Jan van Hout met de voet redding moest brengen en dit was het startsein voor een laatste offensief van RKVVO. De eveneens ingevallen Jarno van Bussel was op de achterlijn de verdediging van Rood Wit te slim af en via een gelukkige kluts belandde de bal voor de voeten van Nigel Kempers. Deze ex-Rood Witter velde het vonnis in de slotminuut over Rood Wit met een fantastisch schot in de rechterbovenhoek en zo bleven de punten alsnog in Oerle. Met deze overwinning heeft RKVVO de winst van de 1ste periode in eigen hand gehouden.

Opstellingen

RKVVO: Huijbers (Biscop); Mol, Doormalen, Soetens, Beelen, Jongenelen, Kempers, van Dijk, Sanders, Bujitu (van der Velden), Soetens (van Bussel).  
Rood Wit V:  Mark Smulders, Mitchell Slegers, Jordy Maes, Sam Franse, Michael Damman, Stef Schellekens, Batuhan Günüç, Douwe Veenstra, Marijn Franse (77. Finn van Gulik), Imad El Bali (80. Mike Meeulenbroek) en Jan van Hout

 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Kempers Fanpage
05 november 23:04
Heerlijke goal van kempers! Roodwit kan nog wel een zwembandje gebruiken anders gaat die boot dit seizoen toch echt tenonder!
Toeschouwer
04 november 12:23
genoten van de nummer 11 en 4 van roodwit en natuurlijk het prachtige doelpunt van rkvvo..