RKVV Dommelen verlengt niet met Paul Firet

Deelacties:

Persbericht RKVV Dommelen:
'Na vijf mooie seizoenen met Paul Firet als hoofdtrainer van onze selectie, scheiden aan het einde van het huidige seizoen 2021-2022  met veel respect, waardering en enorme trots de wegen.'

Deze week hebben we een fijn en goed gesprek gehad met Paul. In dit gesprek hebben we met elkaar nadrukkelijk gesproken over de toekomst van onze selectie en wat hiervoor nodig is om goede resultaten te blijven behalen en de nodige ontwikkeling te blijven zien. Hierbij zijn we samen tot de conclusie gekomen dat voor komend seizoen het beste is voor de vereniging om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

We zijn er enorm trots op en tegelijk ook dankbaar dat Paul, een man van onze club, de afgelopen 5 seizoenen de selectie op prestatieve en sportieve wijze heeft geleid, met succes. We waarderen de enorme inzet, betrokkenheid en bovenal het enthousiasme van Paul, en zeker ook zijn technische voetbalkennis. We hopen dan ook dat Paul op wat voor manier dan ook betrokken zal blijven bij onze vereniging en wensen hem alle succes bij het vervolg van zijn trainerscarrière. Voor het resterende seizoen, en laten we hopen dat we snel na de winterstop weer mogen gaan voetballen, wensen we Paul, de staf en uiteraard de spelers heel veel succes.

Vacature
RKVV Dommelen gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geïnteresseerde trainers (in bezit van UEFA B) kunnen zich melden via een mail naar tc@rkvvdommelen.nl. Meer informatie kan verkregen worden bij Edo Peek (TC) via 06-20197694. Ook zal in de komende weken de samenstelling van de staf rondom Dommelen 1 en 2 verder besproken en ingevuld worden.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Supporter
28 december 19:08
Ben benieuwd of men bij Dommelen een frisse wind wil laten waaien of dat de slager zijn eigen vlees blijft keuren aangaande de aanstelling van de nieuwe trainersstaf. Vernieuwing brengt enthousiasme binnen de club terug!
supporter 2
28 december 9:57
veel talentvolle speler hadden het in de selectie snel gezien en vertrokken, doorstroom van jeugd is top, maar niet als dat ten koste gaat van ervaren spelers waardoor Dommelen eigenlijk steeds een veredeld jeugdteam op de been bracht......
Supporter
25 december 12:24
Tijd is aangebroken om de talentvolle lichting die bij Dommelen aanwezig is te motiveren om bij de selectie te willen gaan voetballen. Daarbij is een geheel vernieuwde trainersstaf essentieel zodat weer blanco een nieuw seizoen ingegaan kan worden. Ik hoop (bestuur zet alle rancune opzij!) dat Guillaume een van de potentiƫle kandidaten is om de nieuwe trainer van Dommelen te worden.
Dommelen
23 december 19:39
Spijtig dat er vanuit beide kanten mogelijkerwijs andere inzichten zijn hoe de toekomst ingevuld zou moeten worden en dat je elkaar dan niet aan boord kunt houden of vinden. Echter, 5 jaar is een hele lange periode voor zowel de vereniging, een selectie alsmede de trainer en zegt veel over beide kanten. Veel succes voor de toekomst Dommelen en Paul.
Bosuil
23 december 16:44
Geleerd en gepresteerd. Nu tijd voor een stap hogerop bij een mooie club ;). Samen met o.a. Alfred Valkenswaard naar de top van de 2de klasse of zelfs 1ste klasse brengen? Hier welkom!!
Joop
23 december 15:22
Afscheid van elkaar nemen is altijd moeilijk ! En zeker, wanneer de een best nog verder wil. In deze situatie denk ik, dat na 5 jaar het voor alle betrokkenen goed is, vers bloed voor de groep te zetten. Heel erg bedankt Paul !
Jammer
23 december 11:55
Op het moment dat het stabiel is, de prestaties komen en de club nu ook bij de senioren (weer) een positieve uitstraling heeft in de regio, valt het uit elkaar. Jammer en apart, maar kan gebeuren na 5 seizoenen.