RKSV Sterksel verlengt contract Peter Treffers tot medio 2024

Deel dit bericht via:

Persbericht RKSV Sterksel
RKSV Sterksel heeft het contract met Peter Treffers voor drie jaar verlengd. Peter heeft mede door zijn tomeloze enthousiasme de sfeer en inzet op de club enorm verhoogd. Verder heeft Peter een duidelijke binding met RKSV Sterksel gezien zijn verleden met de club. RKSV Sterksel heeft de ambitie om goed mee te draaien in de 5de klasse met spelers die een binding hebben met Sterksel en hierdoor willen we het dorpse en gezellige karakter behouden. Hiervoor voelt Peter de club perfect aan en hebben we in zijn eerste jaar al meerdere leuke momenten beleefd. Het bestuur van RKSV Sterksel en Peter Treffers zelf hebben samen besloten deze lijn door te willen trekken en daarom is het contract met 3 jaar verlengd.

Verder wordt er gewerkt aan een plan voor de verdere uitbreiding van de accommodatie, dit alles in verband met het sterk groeiend ledenaantal.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Marco van den Braken
22 februari 11:05
Peter, gefeliciteerd met je langdurige contractverlening , mooi dat dit kan bij de club. Succes!
Jeroen Vermaas
22 februari 10:59
Peter, mooi dat je je voor langere tijd bindt aan Sterksel. Dan kun je lekker bouwen aan je team, gezelligheid en speel plezier. Zo wordt er duidelijk verschaft voor beide partijen. Peter en Sterksel, wens jullie de komende drie jaar heel veel plezier, sportiviteit en gezondheid toe.