RKSV Sterksel breidt technische staf uit

RKSV Sterksel heeft de ambitie om dit seizoen nog mee te draaien in de middenmoot van de vijfde klasse. Hierna is het de insteek om ‘mee te doen’ bij de eerste vijf teams van de competitie.

Om deze ambitie gestalte te doen geven is de technische staf uitgebreid met Andre Waarts uit Eindhoven. Andre is een ‘oude bekende’ van de club en heeft een echt ‘Sterksels hart’. Andre heeft in het verleden zelf in het eerste elftal in de goal gestaan. Hiernaast heeft hij op hoog niveau gespeeld en inmiddels in diverse omstandigheden getraind en gecoacht. Het is de insteek dat Andre dit seizoen en komend seizoen het team en Peter Treffers gaat ondersteunen met zijn kennis en netwerk. Hiernaast gaat hij deze tijd gebruiken om zijn trainersdiploma te behalen. Het seizoen daarna kan hij dan het stokje overnemen als hoofdtrainer.

De ambitie voor het trainersduo is om in het eerste seizoen mee te draaien in de middenmoot en hierna mee te doen bij de beste vijf teams van de vijfde klasse. Dit alles met een Sterkselse basis van spelers. Hiernaast is het belangrijk dat de Sterkelse jeugd volop mogelijkheden krijgt om door te stromen naar de seniorenteams. Dit omdat na een intensieve investering in de jeugd dit seizoen de eerste jeugdspelers doorstromen naar de senioren. Hiernaast is het de insteek dat op een aantal posities spelers bijkomen zodat de selectie wat breder is.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


John
18 februari 13:36
Sterksel heeft dadelijk meer stafleden dan spelers. Maar toch hoop ik dat ze het beter doen dan de laatste paar jaartjes. Succes !!!
Tom
16 februari 18:38
Mooi mens, succes bij sterksel!
Jeroen
11 februari 13:20
Mooi om te lezen dat ook een clubje uit de 5e klasse, wat onderaan staat, ambities toont. ZO hoort amateurvoetbal te zijn . Succes.