RKSV Heeze, Oirschot V en PSV/av plaatsen zich op laatste speeldag voor nacompetitie.

Deelacties:

RKSV Heeze heeft vriend en vijand verrast door op de laatste speeldag een nacompetitieplaats te veroveren na een 3-0 overwinning op Wilhelmina ’08.

Voor het eerst in de historie gaat de ploeg van scheidend coach Ronald Tielemans de nacompetitie in voor promotie naar de hoofdklasse.

Omdat RKSV Heeze en Wittenhorst beide wonnen, valt Geldrop ondanks een 1-4 zege bij SSS'18 net buiten de boot voor deelname nacompetitie.


PSV/av
heeft het seizoen 'alsnog' wat kleur gegeven. De ploeg van Stefan Wijlaars kende een goede eindspurt in de competitie waardoor het vandaag, na een 0-3 overwinning bij DBS, de 3e periodetitel binnenhaalde.

Het ambitieuze PSV/av kan zich nu gaan richten voor een eventuele terugkeer naar de 2e klasse.

Oirschot Vooruit heeft op de laatste speeldag de nacompetitie bereikt. De ploeg van Roland Schuermans was afhankelijk van het resultaat tussen Sparta’25 en Mierlo Hout. Bij winst was Sparta’25 verzekerd van nacompetitie, maar de ploeg van Patrick Methorst ging thuis met 0-2 onderuit tegen Mierlo Hout. Door het sportieve gebaar van Mierlo Hout en de overwinning van Oirschot Vooruit op Rood Wit V passeren de groenwitten Sparta’25 op de ranglijst.

 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Peter
09 juni 21:05
Je kunt er wel een draai aangeven, maar feit blijft dat Venray 2 periodes gewonnen heeft die ieder volgens een ander principe doorgeschoven worden. Wie heeft er meer recht op een vervangende periode: de nummer 2 in die periode, of de hoogste in de eindrangschikking? Er spelen clubs om promotie die niet eens in het linkerrijtje geeindigd zijn.
Hoe het zit peter
08 juni 14:19
De periode gaat naar de hoogst geklasseerde in die periode. mocht dat een team zijn die al een periode heeft gaat deze naar de hoogste in de periode. De eerste periode is dus voor Venray, de tweede voor Chevremont en de derde voor Heeze, maar Venray is kampioen en heeft die periode niet nodig en dus gaat deze naar de hoogst geklasseerde. Hier zit niks van inconsistentie in. Venray kan namelijk niet meer mee doen voor de andere twee periodes omdat ze de eerste al hebben, dus je moet hun daar niet in meerekenen.
Peter + Antwoord
07 juni 17:38
Ik kan volgen hoe het gaat, maar ik mis de logica. In periode 1 krijgt de hoogste op de eindranking de plek en in periode 2 krijgt de hoogste in de periode de plek. Das niet consistent. Geldrop had m.i. die plek moeten krijgen. Maar goed, volgend jaar beter zelf afmaken dan.
Anny en Noud van Buul
07 juni 13:31
Heel veel succes in de nacompetitie. Met de eenheid in de groep - het voor elkaar door het vuur gaan - en voetballend vermogen moet je ver kunnen komen !!!
Tommeke
07 juni 2:21
Het bier vloeide rijkelijk en het was nog lang onrustig in Heeze
Mart
06 juni 22:50
Proficiat Heeze
Antwoord
06 juni 22:26
Venray, heeft de 1e periode gewonnen.De 2e periode is gewonnen door Chevremont, omdat zij in de 2e periode op de 2e plaats zijn geƫindigd na Venray. In dat geval neemt NL de 2e in de periode stand de periodewinst over. Heeze heeft de 3e periode gewonnen en Witte Horst is geplaatst omdat zij als hoogstgeeindigde in de competitie de 1e periode van Venray overnemen.
Peter
06 juni 22:19
De logia achter de periodetitels is als volgt: de 1e periode is gewonnen door Venray. de 2e periode is gewonnen door Venray maar die had al de 1e periode gewonnen, die is toegekend aan nummer 2 uit die 2e periode: Chevremont. De 3e periode is gewonnen door Heeze. Doordat Venray aan het einde van het seizoen kampioen is wordt de 1e periode doorgeschoven naar de hoogst geeindigde ploeg in de eindstand die nog geen periodetitel heeft, in dit geval Wittenhorst.
Vraag
06 juni 22:05
Weet iemand de logica achter de periodetitels? Heeze snap ik, maar de overige 2 heeft Venray gewonnen. Dus die gaan of naar de eerstvolgende in die periodes: Chevremont en Deurne, of ze gaan naar de hoogste in de eindrangschikking: Wittenhorst en Geldrop. Volgens mij kan het reglementair niet dat Chevremont en Wittenhorst de nacompetitie ingaan bij deze eindstand.
Een Geldrop supporter
06 juni 21:42
Met allemaal eigen jongens is Rksv Heeze geplaatst voor de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse. Een super prestatie van de scheidend trainer Ronald Tielemans en hulptrainer Marius Methorst. Groot respect voor deze prestatie.