RKGSV strikt Pierre van den Eeden als nieuwe hoofdtrainer

Deelacties:

RKGSV kondigt de komst van Pierre van den Eeden aan met een videoboodschap.

Persbericht RKGSV
Onlangs werd bekendgemaakt dat Pierre van den Eeden na zeven seizoenen Geldrop het stokje gaat overdragen. De 63-jarige oefenmeester gaat, misschien enigszins verrassend, komend seizoen aan de slag bij RKGSV. Na een paar goede gesprekken met het bestuur van RKGSV zijn beide partijen het eens geworden over een samenwerking. 

Van den Eeden die eerder aangaf te stoppen bij Geldrop vindt het zelf helemaal geen verrassing dat hij naar Gerwen verkast. ‘Ik woon zelf in Nuenen en Gerwen valt onder Nuenen. Ik ken zoveel mensen in Gerwen en al jaren vragen ze aan mij, wanneer kom jij onderhand eens naar Gerwen. Steeds heb ik gezegd dat dit nog een keer ging gebeuren en nu is het zover. Het lijkt me superleuk om als laatste klus in je eigen dorp te eindigen.’ aldus van den Eeden.

‘Na enkele gesprekken werd me duidelijk dat het beeld dat ik van deze club heb volledig klopt met de werkelijkheid en wat ik zoek in het amateurvoetbal. Enthousiaste mensen, spelers die nog beter willen worden en zondags vol voor de overwinning gaan en daarbuiten binding en gezelligheid hebben. Het niveau maakt dan niet zo heel veel uit, wat heb je ervoor over en wat wil je als groep bereiken daar gaat het toch om, en dat gevoel is er bij Gerwen. Ik weet zeker dat we er een mooi en gezellig seizoen van gaan maken. En ik kan mooi op de fiets blijven gaan en het blijft groen-wit haha.’

Peer Kamsma (voorzitter RKGSV): “Het gevoel was meteen goed na het eerste gesprek, wij als bestuur waren enorm enthousiast met de kans om een trainer van zijn kaliber binnen te halen. Toen we merkte dat Pierre net zo enthousiast was zijn we er vol voor gegaan en zie hier het resultaat. In onze ogen is hij een echte people-manager met enorm veel ervaring, met name het zoeken van de perfecte balans tussen sfeer en presteren sluit bij ons aan als club.”

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Wim
24 december 0:04
Gemene delers: groen wit, gezellige kantine, in de buurt... en vrouwenteams ;) succes PT
Willem
23 december 13:17
Waarom denk jij Frank, dat wij dat zouden willen vergeten, Jeroen heeft fantastische werk geleverd, waar wij hem zeer dankbaar voor zijn.
Frank Manders
23 december 12:12
Mooie move en leuke transfer. Nu kan hij verder borduren waar Vermaas al die jaren voor heeft gewerkt. Vergeet dat niet RKGSV.
Transfers
23 december 9:28
Nou al die vedettes terug halen? Phillepferd, gebroeders Jansen, Wijnen etc?
Jack de kroon
23 december 4:14
🥳 das mooi , ik ben lid van Rkgsv Gefeliciteerd Pierre, dan gaan we elkaar vast zien.
Broodje
22 december 23:04
Gaaf pietie Hele leuke en goede. Keuze. Van beide. Prachtig clubke daar. Aan de polder👍suuccces allebei. Ik kom wel weer eens. Een, 🍻🍻pakken daar
Theo Dekkers
22 december 19:56
Heel fijn Pierre dat jij naar Gerwen komt . Hopelijk beleef jij en ook wij hele fijne jaren . In iedergeval heel veel succes
Marco Van den Braken
22 december 19:50
Pierre, gefeliciteerd met deze mooie “laatste” uitdaging. RKGSV is een mooi clubke, daar ga jij ook zeker slagen!
Rainer van bergen
22 december 18:54
Hey overbuurman, gefeliciteerd beide , goeie match ! Mooie club, mooi mens .
Ad van Hout
22 december 18:29
PT, heel veel plezier gewenst, voor, tijdens en na de wedstrijden 👊
Gijs
22 december 18:18
Hè hè eindelijk staat het op internet. Pierre bedankt voor de gezellige tijd bij geldrop! Je bent een goed mens, die mij persoonlijk heeft geholpen in de ontwikkeling als trainer. Er zijn niet veel trainers, die ook meedenken met een trainer van het 2e elftal. We zien elkaar!
Peter G
22 december 18:04
Gefeliciteerd allebei, mooie combinatie. Wordt een mooi seizoen en gezellig in de kantine bij RKGSV. Succes verzekerd met PT
Serge
22 december 17:58
Mooi eenheid samen. Succes beide
martien geeven
22 december 17:04
rkgsv en pj gefeliciteerd met deze aanstelling en veel succes
Chris vd Heuvel
22 december 16:50
Succes Pierre en veel plezier met je nieuwe clubke
Paul van den Broek
22 december 16:49
Proficiat RKGSV! Super mooi Pierre! Jaren geleden al met een geintje op een bierviltje geplaatst in Marbella.mooi dat je je afspraak bent nagekomen.
Ronny Everaerts
22 december 16:48
Pierre en RKGSV beide gefeliciteerd
William van Moorsel
22 december 16:41
Eindelijk mag t gezegd worden , ik wist t al een tijdje dat je deze keuze zou maken. RKGSV gefeliciteerd met het binnen hengelen van Pierre. Een mooi mens en een fijne trainer. PT hopelijk kunnen we samen het seizoen afmaken bij VV Geldrop waarna een waardig afscheid op z'n plaats zou zijn want dat heb je dik en dik verdiend .
Jan
22 december 16:40
Veel succes en plezier pietie
Rini Jansen
22 december 16:32
Gefeliciteerd RKGSV. Na 7 mooie jaren met de Witte Haai gaan we nu een nieuwe weg in met Pierre. Toch na al die jaren zijn belofte ingevuld
Sander
22 december 16:28
Had ik toch gelijk bij de aankondiging van je afscheid bij geldrop dat rkgsv een mooi clubke was voor jou...
Harold
22 december 16:26
Kost een paar centen... maar dan hedde ook iets. Succes Pierre
Jack
22 december 16:24
Super leuke aankondiging. Knap werk RKGSV om Pierre enthousiast te maken en binnen te halen. Pierre heel veel succes!
Willem
22 december 16:18
Wat een verrassende move en wat een fantastische aankondiging, RKGSV gefeliciteerd met het binnen halen van deze kanjer, knap gedaan.
Jeroen Vermaas
22 december 16:17
Pierre en RKGSV van harte gefeliciteerd met jullie samenwerking en heel veel succes, bij dit geweldige clubje. Gr Jeroen