Rikkert Dings nieuwe aanwinst Marvilde. Teun de Wit begint weer bij Braakhuizen

Deel dit bericht via:

Persbericht Marvilde:
De corona-crisis maakte helaas een abrupt einde aan het huidige seizoen, waar Marvilde 1 op weg leek naar een heel goed eindresultaat. Ontzettend jammer, maar we kunnen hier niets aan veranderen, en richten onze blik dan ook weer op het nieuwe seizoen. Waarvan we uiteraard hopen dat het in september van start zal kunnen gaan.

Omdat de verwachting is dat enkele spelers van de huidige selectie zullen vertrekken of stoppen, wordt er nu gezocht naar aanvulling van de spelersgroep. Onze nieuwe trainer Harjan de Wit en assistent-trainer Ralf Manders zijn -met ondersteuning van de technische commissie- daarmee aan de slag gegaan en verwachten in de komende weken meer nieuws te kunnen brengen.

De eerste aanwinst is Rikkert Dings, 29 jaar en afkomstig van RKSVO Ospel. Als 12-jarige jeugdspeler van RKSVO werd hij gescout door Helmond Sport en speelde daar tot zijn 18e jaar in de diverse jeugdselecties. Een echte doorbraak bleek echter toch lastig. Vanwege zijn studie en opleiding tot tandarts besloot hij daarom terug te keren naar het 1e team van Ospel. Daar leverde hij een belangrijke bijdrage aan de promotie van zijn club naar de 3e klasse.

Rikkert is een rechtsbenige centrale verdediger. Hij is inmiddels als tandarts werkzaam in twee verschillende praktijken en verhuisde acht maanden geleden met zijn vriendin naar Eersel. Omdat hij graag op niveau wilde blijven voetballen, ging hij op zoek naar een club waar hij zowel gezelligheid als een gezonde sportieve ambitie zou aantreffen. Bij Marvilde hoopt hij dat allebei te vinden. We heten hem dus van harte welkom en wensen hem alvast veel succes toe voor het komende seizoen!

Teun de Wit keert -na een seizoen te zijn gestopt- terug bij Braakhuizen
De Wit stopte het afgelopen seizoen wegens werkzaamheden en keert in het nieuwe seizoen weer terug in de selectie van Braakhuizen. De 28-jarige verdediger was voorheen al jaren een vaste waarde voor de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot en tevens aanvoerder van het elftal.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?