Reinald Boeren verlengt bij Gemert. Frank van de Vijfeijken definitief aan de slag bij Mifano

Deel dit bericht via:

Reinald Boeren is ook volgend seizoen trainer/coach van vv Gemert. Het bestuur van de club en de Roosendaalse oefenmeester zijn deze week tot een akkoord gekomen over een verlenging van één seizoen.

Reinald is bezig aan zijn tweede seizoen bij de zwartwitten en is tot dusverre zeer succesvol op sportpark Molenbroek. In zijn eerste jaar promoveerde het vaandelteam onder zijn leiding van de hoofdklasse naar de derde divisie en daarin doet de ploeg het vooralsnog uitstekend, resulterend in een vierde plaats op de ranglijst.

Frank van de Vijfeijken definitief aan de slag bij Mifano|
Mierlo – Nadat Mifano eind oktober afscheid genomen had van de toenmalige trainer, heeft Frank van de Vijfeijken de honneurs waargenomen en de selectie van Mifano onder zijn hoede genomen. Als vervolg hierop hebben van de Vijfeijken en Mifano voorlopig een overeenkomst afgesloten tot en met het nieuwe seizoen 2020/2021.
Van de Vijfeijken, geen onbekende bij Mifano, is eerder drie jaar hoofdtrainer van Mifano geweest, waar hij met Mifano 1 in 2015 promotie afdwong naar de vierde klasse.  Ook is de overeenkomst met de trainer van Mifano 2, Carel Jan Leenen, met een jaar verlengd. Dit gaat het 9e seizoen voor Leenen worden.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?