Redactie hard aan het werk voor Voetbalkranten

Deelacties:

De redactie van Amateurvoetbal-eindhoven is momenteel druk aan het werk om de drie edities van de Voetbalkranten te vullen met leuke en interessante artikelen. Zo had Willem-Jan Schampers deze week een interview met de oud-trainers Aad de Mos en Peer van Kemenade. En wat blijkt? Het verschil tussen betaald voetbal en amateurvoetbal is veel minder groot dan dat menigeen denkt. “Duidelijk communiceren is het allerbelangrijkste. Op elk niveau. Als je eerlijk en open bent tegen je spelers, doen ze alles voor je.”

De Voetbalkranten, editie Eindhoven, editie Helmond en editie De Kempen verschijnen aan het begin van het seizoen en worden verspreid onder alle voetbalclubs in de regio.

 

 

 

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Dolopvoetbal
26 juli 14:21
De jeugdopleiding was, is en blijft de levensader ( zie ook de roman De erfenis van Karlijn, met kleine club met grootse daden in de zonneschijn) van elke club. Inderdaad enorm onderschat; zowel sociaal als sportief.
Joël
21 juli 6:49
@ Dirk, heb je gezien hoeveel vactures er open staan voor jeugdtrtainers bij clubs. Pffff.
dirk
20 juli 22:57
inversteer is meer aandacht aan de jeugdopleidingen bij de amateurclubs. die worden altijd vergeten..... Een goede jeugdopleiding is het belangrijkste wat er is, en niet te vergeten goede jeugdtrainers.... maar ja vaker gezegd..... ontwikkelen van jeugd daar gaat het om.