Raymond Koenraadt โ€˜VVON Trainer van het Jaarโ€™.

Deelacties:

Persbericht Mierlo Hout
Voor ons is hij het al jaren, maar nu ook officieel: Raymond Koenraadt is vorige week gekozen tot beste amateurtrainer van Nederland! Dit uiteraard in onze klasse en district, maar het is écht een prestatie om enorm trots op te zijn.

Wij zijn als club heel blij met de bijdrage van Raymond en dat zien we zeker ook terug in de resultaten. Komende maandag strijden we namelijk om het kampioenschap in de Eerste Klasse. Een ongekend knappe prestatie van Raymond, zijn spelers en zijn staf! Een resultaat dat we voorafgaand aan dit seizoen niet hadden zien aankomen.

Hadden we jullie trouwens al gevraagd om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn? Nee toch? Nou, dan bij deze; ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐—ฉ ๐—ฆ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป.

Bij zijn = meemaken en kom in het Blauw-wit!

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ:
Jaarlijks reikt de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) de prijs uit voor beste trainer van elk van de zes districten. Om in aanmerking te komen voor een VVON Award dient een hoofdtrainer werkzaam te zijn in het amateurvoetbal op UEFA A-niveau, oftewel eerste klasse of hoger.

Ook een respectvolle benoeming naar Maurice Hendriks (SV Valkenswaard) en Jan Pruijn (Volharding). Ook het werk dat zij leveren bij hun clubs is zeker noemenswaardig!

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Tom
15 mei 17:14
Gefeliciteerd trainert!
Marco van den Braken
15 mei 13:52
Raymond , via deze weg nogmaals gefeliciteerd. Geweldige en verdiende prestatie!
Steven Rooijakkers
15 mei 13:31
Proficiat met deze titel. Terecht ook al heb je geen UEFA A. Want daar wordt wel de nadruk opgelegd. Beetje triest. Je hoeft deze diploma niet te hebben om een goede trainer te zijn..
Peter Bosz
15 mei 13:28
Prima prestatie !
Noud van Buul
15 mei 12:58
Proficiat Raymond, mooie bekroning op je werk!
Frank van de Vijfeijken
15 mei 12:15
Gefeliciteerd Raymond een mooie prestatie samen met jouw staf en spelersgroep. Succes a.s. maandag tegen Someren.