PSV/av - Wilhelmina Boys: 3-4

Nadat de wedstrijd van zondag 21 januari niet doorging vanwege vakantie van de scheidsrechter werd de wedstrijd op dinsdag 23 januari ingehaald.

Wilhelmina Boys was in de beginfase de bovenliggende partij wat resulteerde in de 0-1 voorsprong door goed druk zetten van Stef Vervloet waarna hij de keeper verraste in de korte hoek. Circa 5 minuten later kopte Sander Megens van PSV/av de bal snoeihard binnen na een scherpe vrije trap, in minuut 20 maakte speler Rodrigues van Wilhelmina Boys een harde overtreding met een terechte rode kaart vervolg.

Wilhelmina Boys was ondanks dat ze met 10 man stonden de meest gevaarlijke partij, vanaf 20 meter schoot middenvelder Bas Postuma snoeihard de 1-2 binnen. Net voor de rust viel een bal bij Wilhelmina Boys in het strafschopgebied en na amper contact floot de warig fluitende scheidsrechter voor een strafschop, echter kwam hij op zijn besluit terug na vermeend buitenspel. Toch kwam de thuisploeg  op slag van rust op gelijke hoogte door een treffer van Quinten Huybers, ondanks de hevige protesten van de bezoekers wegens gevaarlijk spel.

De tweede helft probeerde PSV/av met veel druk en hoge ballen een voorsprong te forceren en dat zorgde voor wat spectaculaire reddingen op de doellijn, nadat de Wilhelmina Boys diverse grote kansen had gemist kwam het alsnog op voorsprong.  Yusuf Ogutcu kwam van rechts naar binnen en verraste de PSV-doelman in de korte hoek 2-3.

Niet veel later werd een afstandsschot van Quinten Huybers van richting veranderd en liet de keeper Tygo Beerings kansloos 3-3. Normaal zou je denken dat met nog 5 minuten officiële speeltijd het moegestreden Wilhelmina boys met een punt tevreden zou zijn maar daar dacht spits Robbie Baeten anders over, met een weergaloze solo op snelheid ging hij 4 spelers van PSV/av voorbij en schoot de bal onhoudbaar langs de keeper, 3-4.  Na ruim 6 minuten blessuretijd floot de scheidsrechter af en beloonde de ploeg van Walter van Ommeren zich voor het harde werken tegen een overigens zeer sportief PSV/av.

Das ginne psv
24 januari 17:03
Vruuger hadde erik pieters die was verdomd goed jonge. en nu staat er inne willems, die ken alleen ma renne. wilhelmina boys was gewoon verrekes goed niks van te zegge. En die rooie kert was nooit een plekske ham, unne gille kaart was meer terecht geweest. PSV komt erwel, maar net als de scheidsrechter die in turkije was bij de eerste afgelaste wedstrijd leek het of de junskes daar ook nog zaten met hun hoofd van de trainingskemp.