PSV/av verlengt met Stephan Wijlaars

Deel dit bericht via:

Persbeircht PSV/av
Het bestuur van PSV/av heeft besloten om nog minimaal 1 jaar verder te gaan met hoofdtrainer Stephan Wijlaars
Stephan is inmiddels aan zijn tweede seizoen bezig als hoofdtrainer bij de amateurs van PSV. Vorig seizoen wist het vaandelteam op de laatste speeldag van de reguliere competitie een plek in de nacompetitite te bemachtigen en werd promotie naar de tweede klasse uiteindelijk net misgelopen (na het verlies in de finale tegen Valkenswaard). Dit seizoen is het team in de competitie behoorlijk constant en bezetten ze de zevende plaats (met vooralsnog slechts 2 nederlagen) en reikten ze tot de laatste 32 in beker.

Het verloop van de spelersgroep is afgelopen zomer minimaal geweest (wat gezien de recente historie als opmerkelijk mag worden beschouwd) en dankzij deze positieve ontwikkeling is de amateurtak nu in de situatie dat ze kunnen doorselecteren. Een groot deel van de spelersgroep zal volgend jaar blijven en er zijn al gesprekken gevoerd met enkele nieuwe spelers (zo zijn Tom de Bruin en Lars Raaijmakers recentelijk aangesloten bij de spelersgroep).

Stephan heeft de ambitie om hogerop te komen in het trainersvak en is onlangs toegelaten voor de cursus UEFA A. Tegelijkertijd heeft hij te kennen gegeven dat hij graag nog aan de amateurtak verbonden wil blijven en met deze spelersgroep en staf voor de prijzen wil blijven spelen.
Als bestuur zijn wij dan ook zeer verheugd met deze verlenging en wensen Stephan samen met de staf en de spelers veel succes de komende periode!

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?