Promotie voor SV Tongelre

SV Tongelre is gepromoveerd naar de vierde klasse. De ploeg van Hakim Arrabbany was in de thuiswedstrijd tegen FC Leunen al met 3-1 te sterk en ook de return wonnen de Eindhovenaren met 1-2.

FC Leunen begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in de 10e minuut een stafschop, deze werd echter gemist. De thuisploeg bleef in de eerste helft de bovenliggende partij en kwam in de 25e minuut verdiend op voorsprong, dat was tevens de ruststand.

Na rust kwam SV Tongelre beter uit de kleedkamer en Johnny van Veen tekende in de 51e minuut voor de gelijkmaker. Nog geen minuut later was het Michael van Hout die de bezoekers op voorsprong bracht. Daarna was de wedstrijd gespeeld. FC Leunen probeerde het nog wel om de gelijkmaker te forceren maar de defensie van Tongelre bleef eenvoudig overeind.

Na jarenlang afwezigheid keert Tongelre weer terug in de vierde klasse.

henk verhagen
20 juni 9:48
toch nog gelukt geweldig hakim en ook nog verdiend ik heb de wedstrijd gezien veel succes in de 4 klas