Poll: Titelkandidaat Hoofdklasse B

Deel dit bericht via:

De indelingen zijn al een tijdje bekend. In aanloop naar de competitie gaan we de komende weken aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven vragen wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. Na de 3e divisie is het nu de beurt aan de Hoofdklasse B.

RKSV Nuenen
Wat kunnen we dit seizoen verwachten RKSV Nuenen, de enige club uit onze regio die vertegenwoordigt is in de Hoofdklasse. Afgelopen seizoen leek de ploeg van Jan Poortvliet op rechtstreekse degradatie af te stevenen, maar de coronacrises bracht redding voor de groenwitten. 
De selectie van RKSV Nuenen heeft een metamorfose doorgaan.  Zo vertrokken maar liefst vijftien spelers waaronder sterkhouders Lars van Stipdonk en Colin van Gool (beide FC Eindhoven/av), Koen Bots (Unitas’59) en Joey van den Berk (RKGSV).  Tegenover het vertrek van een groot aantal spelers staat  de komst van o.a. Jamey Raas (Blauw Geel’38) , Reva Kreekels (Gemert),   Antoni Forner Cuenca (Unitas;’59), Mike de Meij en Roy Olislagers (beide Braakhuizen). De selectie is verder aangevuld met talentvolle jeugdspelers vanuit de eigen jeugdopleiding.
In de voorbereiding  heeft RKSV Nuenen aardige resultaten neergezet waaronder een verdienstelijk gelijkspel tegen UNA (3-3) en een ruime overwinning op Geldrop (0-3).  

Gaat RKSV Nuenen zich dit seizoen mengen in de top van de Hoofdklasse. 
Poll is gesloten

Uitslag Poll top-5:
1. Baronie: 22%
2. Halsteren: 15%
3. OJC Rosmalen: 14%
4. RKSV Nuenen: 12 %
5. Leonidas: 11%

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?