Poll: Titelkandidaat 5e klasse C

Deelacties:

In aanloop naar de competitie hebben we aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven gevraagd wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. We zijn nu een aantal wedstrijden onderweg en hebben ondertussen alle klasses gehad op de 5e klasse C na.

De Bocht’80, Netersel en Terlo kennen een goede start van de competitie. Afgelopen zondag stond het vooruitgeschoven duel uit de zevende speelronde op het programma tussen Terlo en Netersel. Beide ploegen waren nog ongeslagen. Terlo kwam op een 1-0 voorsprong maar gaf deze in een kort tijdsbestek weer uit handen waardoor Netersel er met de overwinning vandoor ging.

De 5e klasse C kent een verrassende koploper. De Bocht’80 is nog altijd ongeslagen in de competitie en staat met 10 punten uit vier gespeelde wedstrijden fier bovenaan. Netersel volgt met hetzelfde aantal punten op de tweede plaats en Terlo bezit na de nederlaag de derde plaats.

De degradanten uit het afgelopen seizoen, EMK, De Weebosch en Hulsel presteren ver onder de maat. Deze drie ploegen zijn terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst.

{{ shortcode_poll, 39 }}

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Mr. K.R.O.M. de Krijter
27 oktober 16:00
In deze klasse kan iedereen van iedereen winnen en dus ook verliezen. Het meest stabiele team heeft de grootste kampioenskansen, dus een paar briljante wedstrijden is niet genoeg als je vervolgens op onvoorspelbare momenten weer punten laat liggen. Mijn voorspelling? DEES en Netersel. De Bocht en Terlo als outsiders. Maar pin me er niet op vast.
Supporter De Bocht'80
26 oktober 20:56
Netersel is denk ik onze grootste concurrent om de titel. Zeker als Martijn Michiels fit blijft. Terlo schat ik niet zo hoog in.
Keepertje
26 oktober 19:04
Heren de punten worden pas op het end verdeeld zullen zien we er gelijk heeft
Voetbalkenner
26 oktober 18:28
De Bocht moet die kale ( Scholes look a like) gewoon laten spelen! Nuttig voor ieder team lijkt mij! Snap eerlijk gezegd niet waarom hij in de 5e klasse voetbalt🤔
Louis van Gaal
26 oktober 18:25
Met een fitte Emran Pourmanaf kan de titel De Bocht’80 niet meer ontgaan. Het is dat hij niet de Nederlandse nationaliteit heeft, anders had ik hem volgende maand meegenomen naar het WK in Qatar.
JV
26 oktober 15:30
De bocht natuurlijk met z’n topper als hoofdtrainer
Wieland Gooi
26 oktober 13:45
1. Terlo, 2. Netersel, 3. De Bocht
Top 3
26 oktober 13:36
1. Netersel 2. Terlo 3. DEES
Hup DEES
26 oktober 11:52
Komop die blauw-witten!
4e Klasse E
26 oktober 11:08
Waarom geen poll over de 4e klasse E? Bijna alle clubs in deze competitie komen gewoon uit de regio Eindhoven.
Nesta
26 oktober 10:07
De bocht zeker met Jimmy wordt je overal kampioen