Poll: Titelkandidaat 4e klasse F

Deelacties:

In aanloop naar de competitie gaan we de komende weken weer aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven vragen wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. 

We gaan nu verder met de 4e klasse F
De 4e klasse F kent voor dit seizoen drie nieuwelingen.
DOSL en DVS komen beiden over uit de 4e klasse F van het afgelopen seizoen. Naast deze twee clubs is kampioen EDN’56 uit de 5e klasse C toegevoegd aan deze klasse. Uit de voormalige 4e klasse E zijn De Weebosch en Hulsel verdwenen, beide clubs degradeerde. Derde club is Bergeijk, dat afgelopen seizoen ongeslagen kampioen werd in de 4e klasse E.

Favoriet
VV Vessem zal als voornaamste kandidaat naar voren komen. De ploeg van Richard van de Kerkhof wist in het afgelopen seizoen een record aan punten te behalen, maar had de pech dat Bergeijk een maatje te groot was. Overige outsiders zijn DOSL en Spoordonkse Boys.

{{ shortcode_poll, 36 }}

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


@Buurmanvan
18 september 22:56
Vessem gaat het idd lastig krijgen zonder Merijn, Roel W, Frans, Jarno, Chris. Verwacht Vessem in de brede middenmooot.
Buurmanvan
18 september 22:24
Vessem zal het indd lastig krijgen zonder Marnix oli
Karel
15 september 15:16
Woldere in ieder geval niet
dolopzaalvoetbal
15 september 15:05
Bij Vessem is Toon van Sambeek weer terug van weggeweest, terwijl enkele jongere spelers in de selectie weer een jaartje meer ervaring hebben. Ook staan er enkele goede jeugdspelers te trappelen om hun kans in de selectie te krijgen. Ik ben het trouwens wel eens dat RKDSV en Steensel tot de outsiders behoren.
@dolopzaalvoetbal
15 september 15:02
Dosl 1 Vessem 2 Spoordonk 3
Frank
15 september 14:50
Spoordonk en Steensel favorieten.
voetbal liefhebber
15 september 14:36
voetbal is onspelbaar
@Dolopzaalvoetbal
15 september 14:26
Dosl Leende, Spoordonkse Boys en DVS zijn de kanshebbers. RKDSV en Steendel zijn outsiders. Bij Vessem en DOSL zijn teveel spelers gestopt of lager gaan spelen waardoor deze kleine clubjes dit niet kunnen opvangen.
dolopzaalvoetbal
15 september 14:18
Ik verwacht dat Vessem begin april al kampioen zal zijn. De strijd om de tweede plek zal spannender worden tussen DOSL, Spoordonkse Boys en DVS. Misschien zelfs Riethoven.
Vogelspotter
15 september 11:26
Met zoon parel als trainer word vessem kampioen
@voetbalkenner @voetbalkenner
15 september 11:10
Daar heeft u allebei gelijk in. Maar Vessem heeft als nog een sterke selectie die zeker bij de eerste 3 gaan mee doen. Bij dosl is de ervaren bolster gestopt dus dat is afwachten hoe de verdediging zich houd. aanvallend hebben ze het scorend vermogen weten te behouden met Bax en Van Geldrop in de gelederen.
@Voetbalkenner
15 september 10:50
Vv Vessem is juist een aantal sterkhouders kwijt. O.A Merijn van Ham, Frans van Diessen, Roel Wirken.
@voetbalkenner
15 september 10:40
Als je vorig jaar de competities hebt gevolgd en de voorbereiding nu. Plus de mutaties bij de clubs. Dosl en Vessem hebben alle sterkhouders weten te behouden. Zeker de top favorieten in deze klasse 👍
@voetbalkenner
15 september 10:29
Als je dat denkt moet je toch even je naam aanpassen want je hebt er duidelijk geen verstand van. Dit jaar zullen Vessem en DOSL de dienst uit gaan maken in deze klasse
Voetbalkenner
15 september 10:22
Zal dit jaar tussen Vessem en Spoordonkse Boys gaan.