Poll: Titelkandidaat 4e klasse E

Deelacties:

We stellen aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven de vraag wie er volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. Elke Poll wordt voor 5 dagen opengesteld om te stemmen.

Na de 3e Divisie, Hoofdklasse B en 1e klasse C en D, 2e klasse H en 3e klasse D, gaan we nu verder met de 4e klasse E.

We zijn ondertussen vijf wedstijden onderweg in de competitie. In de Kempische 4e klasse E werd voorafgaand aan de start van dit seizoen Bergeijk, Vessem en RKDSV al bestempeld als de belangrijkste kandidaten voor de titel. Na vijf gespeelde wedstrijden zijn deze ploegen dan ook terug te vinden in de top van de ranglijst.
Bergeijk staat fier bovenaan met de maximale score gevolgd door Vessem, dat op twee punten staat van de koploper. RKDSV bezit de vierde plaats en heeft een achterstand van vijf punten. De ploeg van Frans Verbeek kan de achterstand terugbrengen naar twee punten, want aanstaande zondag komt Bergeijk op bezoek. Op plek drie staat Steensel met twaalf punten. De ploeg van Stephan de Graef won knap de eerste vier wedstrijden van het seizoen maar ging op de vijfde speeldag onderuit bij SDO’39. Buiten de Top-4 er is al een behoorlijk gat van zeven punten geslagen tussen de koploper en de nummers vijf en zes, De Raven en Spoordonkse Boys.

Met de huidige stand en resultaten gaan de bovengenoemde ploegen ‘waarschijnlijk’ uitmaken wie er aan het einde van het seizoen met de schaal in handen staat.  

Poll gesloten

Uitslag Poll Top-5:
1. Vessem: 30%
2. Bergeijk: 29% 
3. Steensel: 10%
4. RKDSV: 9%
5. De Raven: 7%

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?