Poll: Titelkandidaat 3e klasse D

Deelacties:

In aanloop naar de competitie gaan we de komende weken weer aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven vragen wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. 

We gaan nu verder met de 3e klasse D.
De 3e klasse D is een van meest aansprekende klasse in de regio. Vijf clubs uit het afgelopen seizoen zijn verdwenen. Kampioen RPC, promovendus Hoogeloon en degradanten SV Budel en Nijnsel. Daarnaast is SBC voor dit seizoen ingedeeld in de 3e klasse C.

Dus zijn er voor dit seizoen vijf nieuwe clubs te bewonderen in 3D. Promovendi ACHT en Bergeijk en degradanten uit de 2e klasse H: Beerse Boys, Braakhuizen en RKVVO.

Het is moeilijk in te schatten wie de uitgesproken favoriet is. 

{{ shortcode_poll, 35 }}


© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Trouwe supporter
21 september 14:47
Dit Bladella is er een stuk op vooruitgegaan met het vertrek van de 'oude' garde. Soepel lopende aanvallen, snelheid voorin/achterin en een (h)echt team is het nu. Die worden zeker kampioen!
Promotie & Degradatie
20 september 12:00
Wat is er dan precies aan de hand bij Unitas? Daar staat toch een behoorlijk goede selectie, qua namen. Dus die gaan gewoon bovenin mee spelen. Alles wat niet om promotie speelt, speelt automatisch tegen degradatie.
@Willem
19 september 12:37
Nou nie, dan nie, nooit nie!
Willem
19 september 11:26
Er gaat toch niet betaald worden aan spelers bij ons Oers?
Wesley van Reijen
17 september 22:18
De hoofdsponsor gaat dit jaar flink investeren in het behouden van onze talentvolle mannen, en brem from the Fields gaat er 30+ maken. Fijn weekend
@Kees
16 september 16:24
Momenteel met de VrijMiBo bezig. Als ik de stand omdraai maakt RKVVO kans om mee te doen om het kampioenschap.
@Kees
16 september 7:47
Omdat ze een slechte trainer hebben. En onbegrijpelijk dat die er nog zit. Een trainer moet spelers beter maken niet slechter. En daar had jij iets aan kunnen doen Kees. Erg laag om te zeggen dat vorige reactie v marvilde komt.
Kees
15 september 20:20
Komt van marvilde af die reactie zeker lekker ver weg jongens hele dag op pad voor die gooi die je krijgt lekker heel de dag van huis wij gaan op de fiets
@hup oers
15 september 9:32
Omdat dit gaat om titelkandidaten, niet om wie er kunnen degraderen. Daar komt Oers zeker voor in aanmerking.
Hup oers
14 september 16:53
Waarom praat niemand hier over RKVVO?
@ab
14 september 9:08
@ab, ik denk dat je het goed verwoord hebt. Unitas doet altijd of ze het beste club van Eindhoven zijn maar ze hebben er een potje van gemaakt. Ledenaantal dat ze hebben dienen ze minimaal 1e klasse te spelen. Braakhuizen heeft ook een aantal leuke spelers dus die kunnen ook gaan verassen. Reusel sport heeft na mindere jaren nu een goede selectie, Bladella zal zeker hovenin meedraaien. Over Gestel kan ik niet veel zeggen maar wat ik hoorde is dat selectie intact is gebleven en dat er 2 spelers weg zijn. Laatste jaren was het komen en gaan bij Gestel maar sinds Abdul en Kadir de selectie doen is er veel positief veranderd.
Ab
13 september 21:28
Bladella, Gestel en Reusel Sport bovenin. Wilh. Boys kan de verassing worden met welicht een periode pakken. PSV minder kwaliteit dan afgelopen seizoen gaat het zwaar krijgen. Acht gaat niet echt verrassen 4de klasse is anders voetballen dan in de 3de klasse. Weinig creatieve spelers. Unitas moet gaan uitkijken dat ze niet gaan degraderen. Chaos is compleet veel spelers vetrokken en ervaren spelers stoppen een voor een. Jeugdige spelers die eigenlijk voor de onder 23 zouden spelen Zijn bijna alle doorgeschoven naar 1 ... Topscorer denk ik zelf spits van Gestel
Fan
13 september 17:59
Denk dat we van PSV niet veel kunnen verwachten. Matige resultaten tot nu toe. Buiten Bladella denk ik ook Braakhuizen, vlak die vd Schoot niet uit.
Wil Panjoel
13 september 15:23
Reusel Sport
Gino de Laat
13 september 15:21
Reusel Sport is er een van. Onder Post goede resultaten in oefen en bekerwedstrijden
Dicht bij elkaar
13 september 13:27
Bladella, Unitas, DBS, Dommelen, PSV en Reusel spelen zich makkelijk bovenin. De rest zal in de grote groep zitten om bij de onderste drie plaatsen weg te blijven.
Voetbal liefhebber
13 september 12:15
DBS word kampioen
Voetbaldier
13 september 12:10
Vergeet Wilhelmina Boys niet die kunnen gaan verrassen. alles gewonnen in voorbereiding en beker. Wel erg jeugdig elftal
Spannende competitie
13 september 11:55
Bladel zal samen met Unitas de uitgesproken favorieten zijn. DBS heeft een sterke 2de laatste seizoenshelft gehad en hebben er weer enkele goede spelers bij gekregen. Met een volledig team gaan ze strijden om de titel (veel scorend vermogen). Dommelen zal een (onverwachte) outsider zijn. Het aanvalsspel kan nu wel worden omgezet in doelpunten met de nieuwe aanvallers. Reusel heeft een grote kwaliteitsimpuls gehad (bvo spelers) en dat is te zien aan de uitslagen tot dusver. Van PSV en Gestel kan men weinig zeggen. Er zal een brede top zijn en een brede groep die zal strijden om weg te blijven bij de onderste plaatsen.
Harry
13 september 11:29
Bladella, Gestel of Reusel.