Poll: Titelkandidaat 3e klasse D

Deelacties:

We stellen aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven de vraag wie er volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. Elke Poll wordt voor 5 dagen opengesteld om te stemmen.

Na de 3e Divisie, Hoofdklasse B en 1e klasse C en D en 2e klasse H, gaan we nu verder met de 3e klasse D.
We zijn  inmiddels drie wedstrijden onderweg in de competitie en vier ploegen hebben tot nu toe de maximale score. PSV/av (9 uit 3), RPC (9 uit 3), Gestel (9 uit 3) en Bladella 6 punten uit 2 wedstrijden. 

Favoriet
Bladella wordt gezien als de favoriet voor de titel. In het seizoen 2019-2020 leek het kampioenschap voor de blauwwitte voor het grijpen totdat corona roet in het eten gooide. Dit seizoen laat de ploeg van Jurgen Elbers zien dat het meedogenloos is voor de tegenstander. In de twee gespeelde wedstijden werden Dommelen (0-6) en DBS (0-9) van het veld gevaagd!

RPC
kende een matige voorbereiding en in de districtsbeker moest het zelfs zijn meerdere erkennen in DOSL, maar de ploeg van Ruud van der Rijt lijkt nu in vorm. De amateurs van PSV begonnen ook moeizaam aan de voorbereiding maar zijn inmiddels ook aardig op dreef. VV Gestel verrast vriend en vijand. In mei vroeg de club nog vrijwillige degradatie aan naar de 4e klasse. Maar met de komst van trainer Kalender en een 10-tal nieuwe spelers besloot de club om deze aanvraag in te trekken met als gevolg een gedeelde eerste plaats in de 3e klasse D.

Poll gesloten
Uitslag Poll Top-5:
1. Bladella: 49%
2. PSV/av: 12% 
3. Hoogeloon: 9%
4. Valkenswaard: 6%
5. Unitas'59: 5%

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?