Poll: Titelkandidaat 3e klasse D

Deel dit bericht via:

De indelingen zijn al een tijdje bekend. In aanloop naar de competitie gaan we de komende weken aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven vragen wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. We gaan verder met de 3e klasse D

De 3e klasse D telt twee wijzigingen. Het Limburgse MMC Weert is vervangen door fusieclub SV De Braak uit Helmond en Dommelen heeft de plaats ingenomen van SV Tivoli. De aanvraag van Dommelen voor promotie en de aanvraag van SV Tivoli om naar de 4e klasse te degraderen zijn door de KNVB gehonoreerd .
In het afgelopen seizoen stond Bladella, tot aan het moment van de coronacrises, bovenaan in de ranglijst gevolgd door Unitas’59, dat drie verliespunten meer had dan de koploper. Waarschijnlijk hadden deze twee ploegen uitgemaakt wie er met de titel vandoor zou gaan. Overigens heeft Bladella, als koploper van de 3e klasse D, geen aanvraag gedaan voor promotie. De club heeft aangegeven op een sportieve manier te willen promoveren en niet via een schriftelijke afhandeling.

Favoriet
Na de resultaten van het afgelopen seizoen mogen we Bladella aanwijzen als een van de favorieten voor de titel. De ploeg van Harrie Lavalette is intact gebleven en buiten dat zag het Joris Hermans -na een Belgisch avontuur- terugkeren bij de blauwwitten. Dat is bij Unitas’59 even iets anders. De selectie is totaal veranderd gezien het vertrek van acht spelers en de komst van dertien nieuwe spelers.

Over het algemeen zijn de ploegen uit de 3e klasse D goed aan elkaar gewaagd. 
Poll is gesloten

Uitslag Poll Top-5: 
1. Bladella: 26%
2. RPC: 13%
3. Unitas'59: 12%
4. Reusel Sport: 11%
5. SC Budel: 9%

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Koen
17 september 11:50
Reusel sport