Poll: Titelkandidaat 2e klasse H

Deel dit bericht via:

De indelingen zijn al een tijdje bekend. In aanloop naar de competitie gaan we de komende weken aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven vragen wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. We gaan verder met de 2e klasse H.

De 2e klasse H kent ten opzichte van het afgelopen seizoen slechts één wijziging. Het Limburgse RKVV Haelen heeft de plaats ingenomen van het gepromoveerde EFC.  De 2e klasse H wordt gezien als een uitdagende klasse waar de ploegen aardig aan elkaar gewaagd zijn. Met drie Veldhovense opponenten, Marvilde, RKVVO, en Rood Wit V en twee Valkenswaardse, De Valk en Valkenswaard, is de 2e klasse H goed voor leuke derby’s.

Afgelopen seizoen was EFC de meeste constante ploeg en was het wachten wanneer de koploper uit Eersel de titel zou gaan opeisen. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Maar nadat de aanvraag voor promotie werd gehonoreerd door KNVB is EFC komend seizoen toch te bewonderen in de eerste klasse. Rood Wit V leek rechtstreeks op degradatie af te stevenen en Beerse Boys tot het spelen van nacompetitie voor klassebehoud. 

Kanshebbers
We denken dat Marvilde en Mierlo Hout de grootste kanshebbers zijn voor de titel. Marvilde wierp zich in het afgelopen seizoen, na een moeizame start, op naar de tweede plaats in de competitie en Mierlo Hout was steevast terug te vinden in de top-3.  Daarnaast kunnen De Valk en SV Valkenswaard ook wel is meedingen voor de titel. Beide ploegen wisten zich aardig te versterken voor dit seizoen. 
Poll is gesloten.

Uitslag Poll top-5:
1. Mierlo Hout: 29%
2. Marvilde: 22%
3. De Valk: 17%
4. Valkenswaard 6%
5. RKVVO: 4%

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Andere kenner
17 september 16:05
Laten we eerst eens gaan voetballen en dan maken we ergens in april de balans op! Veel plezier, succes en vooral een gezond seizoen gewenst voor alle teams in 2H
Kenner
16 september 18:58
Braakhuizen op 4? 4e van onder bedoel je.
AmateurFootball
16 september 10:53
1. Mierlo Hout
2. Marvilde
3. Sparta 25
4. Braakhuizen
5. Valkenswaard
Dave kapteins
15 september 23:26
1. De Valk, 2. Marvilde, 3. Mierlo Hout
Henri
15 september 22:28
Degene die boven Mierlo Hout eindigt wordt kampioen.
2h Fan
15 september 7:46
1) Mierlo Hout
2) Valkenswaard
3) Marvilde