Poll: Titelkandidaat 2e klasse E

Deelacties:


In aanloop naar de competitie gaan we de komende weken weer aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven vragen wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse.
 

We gaan nu verder met de 2e klasse E.
Deze klasse kent veel nieuwelingen. Braakhuizen, Beerse Boys en RKVVO zijn afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 2e klasse en kampioen Marvilde is dit seizoen te bewonderen in de 1e klasse B.
De nieuwelingen zijn Brabantia (degradant 1C), RPC (kampioen 3D) en Hoogeloon (promovendus 3D). Naast deze drie clubs zijn Wilhelmin’08 uit Weert (degradant 1D), MVC’19 uit Maasbree (kampioen 3C) en SHH Herten Roermond (kampioen 3B) aan deze klasse toegevoegd.
Sparta’25 en Hilvaria zijn ook uit deze klasse verdwenen. Sparta’25 komt dit seizoen uit in de 2e klasse G en Hilvaria speelt haar wedstrijden in de 2e klasse D.

De 2e klasse kent net als het afgelopen seizoen slechts 13 ploegen.

{{ shortcode_poll, 34 }}

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Valk
09 september 12:41
Valk inderdaad ook. Die hebben er, onder de radar, wat goede bijgekregen.
@2E
08 september 15:54
1 Mierlo Hout 2 NWC 3 Brabantia 4 Oirschot Vooruit 5 Valkenswaard
Johan hoeven
07 september 19:16
De valk
vv Geldrop
07 september 11:42
En wie in 4G beneden RKGSV eindigt die degradeert. Hopelijk eindigt niemand onder RKGSV.
2e
07 september 8:08

Bovenstaande klopt wel grotendeels ik zou er alleen valkenswaard bij zetten maar ook een NWC kan in dat rijtje erbij. De rest zal voetballen om niet bij de ondeste vele degradatie plaatsen te komen.

Venray
07 september 1:48
Lijkt me ook niet dat Miero-hout bovenin gaat meedraaien, super slechte verdediging en groep die niet voor elkaar vecht.
Analyse
06 september 20:36
Mierlo-hout is lastig in te schatten, zijn meer teams met één mindere linie. Dus die gaan wel mee doen met die aanvallers; Brabantia zal gaan voor een seizoen zonder zorgen, maar vanuit de basis zal daar gewoonweg een prima team staan (wie weet een verassing); Valkenswaard heeft nu een goed team en een brede selectie. Dus die zijn het aan hun stand (en jarenlange investeringen) wel verplicht om een keer bovenin mee te gaan doen. Van enkele spelers is bewust afscheid genomen en enkele goede spelers erbij gekomen; Hoogeloon zal zich makkelijk veilig spelen, zeker met die 4 kanjers in het team, idem voor de Valk (sterke as in het veld);-Kampioen? RPC, Valkenswaard en Mierlo-hout of Oirschot zullen strijden voor de titel.. Al gaat er rond dat NWC ook een aardige ploeg heeft. Zo kunnen we dus nog wel even doorgaan...
MB
06 september 18:56
"Piette" voor jou geldt waarschijnlijk het bekende gezegde "De wens is de vader van de gedachte"!!
Servo
06 september 17:54
Mierlo hout gaat zeker meedoen voor de titel!
Supporter Brabantia
06 september 17:12
Ben het niet vaak eens met Piettie, maar kan me ook niet voorstellen dat er iemand anders dan RPC kampioen wordt. Mierlo Hout zal eerder voor degradatie spelen lijkt me zo... Ps. Ik verwacht ons Brabantia op een 6e plek, niks meer niks minder!
Piettie
06 september 17:08
Mierlo Hout wat een grap! RPC is kampioenskandidaat nr 1, zeker met de basis die we samen gelegd hebben!