Poll: Titelkandidaat 1e klasse C

Deel dit bericht via:

De indelingen zijn al een tijdje bekend. In aanloop naar de competitie gaan we de komende weken aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven vragen wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. Na de 3e divisie en hoofdklasse B  is het nu de beurt aan de 1e klasse C.

Met Best Vooruit, Brabantia, FC Eindhoven/av, Rhode en nieuwkomer EFC zijn er vijf teams uit onze regio vertegenwoordigd in deze klasse. De klasse-indeling is ten opzichte van het afgelopen seizoen -op twee wijzigingen na- onveranderd. Berghem Sport en EFC hebben de plaatsen ingenomen van SC ’t Zand en Unitas’30.

Top
Brabantia en FC Eindhoven/av bevonden zich tot aan het stilleggen van de competitie in de top van de 1e klasse C. Brabantia stond op de tweede plek en de amateurs van FC Eindhoven op de vijfde, maar de blauwwitten hadden slechts een verliespunt meer dan koploper Alverna.  Voor Rhode en Best Vooruit kwam het stilleggen van de competitie als geroepen. Beide ploegen stonden stevig op de onderste twee plaatsen van de ranglijst.

Gaan Brabantia en het ambitieuze FC Eindhoven ook dit seizoen weer meedingen om de bovenste plaatsen en kunnen Rhode en Best Vooruit wegblijven uit de onderste regionen? 

Poll is gesloten
Uitslag Poll top-5:
1. FC Eindhoven/av: 31%
2. Brabantia: 23
3. EFC: 14%
4. Alverna: 9%
5. Nemelaer: 4%

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Willem
10 september 17:38
Wat dacht je van SV TOP?
vv Woensel
10 september 15:14
Brabantia zwakker geworden, FC Eindhoven sterker, maar onderschat de ploegen uit Gelderland niet.