Pierre van den Eeden ook komend seizoen hoofdtrainer RKGSV

Deelacties:

Persbericht RKGSV
RKGSV en Pierre van den Eeden verlengen met nog een seizoen

Na een korte evaluatie zijn Pierre van den Eeden en RKGSV eruit gekomen dat ze het contract graag met een seizoen verlengen tot en met medio 2024. Van den Eeden gaf als reactie: “Gerwen is een nette en gezellige club met veel mensen in de vereniging die begaan zijn met hun clubje. Daardoor is het voor mij en de technische staf fijn werken, dus verlengen is dan voor de hand liggend.”

Deze eerste periode is bij beide partijen goed bevallen en samen willen ze daar een vervolg aan geven. Pierre zal dan voor het 2e seizoen eindverantwoordelijke zijn voor het 1e elftal. Voorzitter Peer Kamsma reageert als volgt:  “Ik ben zeer verheugd met de positieve reactie van Pierre omtrent zijn contractverlenging. Hij weet precies de gevoelige snaar te raken tussen sfeer en presteren, maar ook de manier waarmee hij met de toekomst van RKGSV bezig is heeft ons geraakt. ”

Ook Rutger Maters en Bram van de Sande (assistent-trainers) en Marc Schel (teammanager) hebben aangegeven ook komend seizoen aan de club verbonden te blijven. Hiermee is de begeleiding voor seizoen 2023-2024 vrijwel rond.

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Hennie van der Gouw
11 januari 11:17
Proficiat beiden en maak er voor nu en het komend seizoen een succes van ⚽️⚽️
Marco van den Braken
08 januari 21:57
Pierre, gefeliciteerd met je contractverlenging. Succes dit en het volgend seizoen👍🏻
Jeroen Vermaas
08 januari 19:03
Pierre en Gerwen gefeliciteerd met jullie contract verlenging bij dit mooie clubje aan de Polder. Mooi dat de staf ook samen doorgaan. Succes dit en komend seizoen.
Boerke
08 januari 13:27
Pierre, kanjer dat je bent, ik mis je bij VV Geldrop, veel succes dit en komend seizoen, RKGSV laat hem nooit lopen, zo’n topper krijg je nooit meer ❤️❤️❤️