Peter verstappen verlengt bij Bruheze. Johnny Nooijen keert terug bij SJVV

Deel dit bericht via:

Peter Verstappen op zijn plaats bij Bruheze
Peter Verstappen is ook in het seizoen 2020-2021 hoofdtrainer van het vaandelteam van VV Bruheze. Vanuit het bestuur, spelersgroep en Technische Commissie is aangegeven graag verder te willen met de trainer/coach. Peter heeft op zijn beurt zelf ook aangegeven het naar zijn zin te hebben en graag doorgaat bij de Helmondse 4e klasser. Het zal het vijfde seizoen worden op sportpark Espendonk voor de Somerenaar. De ploeg uit Brouwhuis bezet momenteel de 2e plaats in de 4e klasse E en staat bovenaan in de 2e periode.
“Peter past qua persoonlijkheid en ambities perfect bij onze vereniging. Hij geeft jonge spelers de kans en toont betrokkenheid richting de hele vereniging. Bij ons moet het totale plaatje kloppen en dat is nu zo”, aldus voorzitter Toon van Oorschot.
Volgens Verstappen ligt er na de verjonging van de selectie dit seizoen en aankomende talenten vanuit de jeugdafdeling een mooie uitdaging voor de toekomst.

Johnny Nooijen keert terug bij SJVV
SJVV heeft Johny Nooijen aangesteld als nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen. Hij volgt Willem Aarts op die aan het einde van het huidige seizoen SJVV gaat verlaten.

Johny Nooijen was eerder van 2010 tot 2013 trainer was van SJVV.

 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?