Peter Jonkman nieuwe trainer Unitas'59

Deel dit bericht via:

Persbericht Unitas'59
Unitas krijgt een nieuwe talentvolle hoofdtrainer
'Met de komst van de nieuwe hoofdtrainer Peter Jonkman is SV Unitas’59 verzekerd van een talentvolle en gedreven hoofdtrainer.'

Na een korte sollicitatieprocedure is Peter Jonkman geselecteerd als nieuwe hoofdtrainer van 3e klasser SV Unitas’59. Peter neemt m.i.v. seizoen 2020/2021 het stokje over van Huub Vermeulen, die na één seizoen de hoofdmacht van de rood-witten verruilt voor een functie als scout bij PSV.

Peter Jonkman (48), geboren in Emmen en woonachtig in Valkenswaard, heeft een aansprekend CV op voetbalgebied. Zijn trainerscarrière ving aan bij RKVV Dommelen en aansluitend FC Eindhoven waar hij diverse jeugdelftallen trainde. Bij vv Riethoven stond hij als hoofdtrainer voor het vaandelteam en vervolgens bij RKVV Casteren. Vervolgens verkaste hij als assistent trainer naar het eerste elftal van RKSV Heeze en trainer van het tweede elftal. Hij maakte drie seizoenen af als hoofdtrainer bij vv Bes en momenteel is hij trainer van vv Hapert, die overigens in dezelfde competitie als Unitas speelt.

De huidige trainer van vv Hapert stond de afgelopen maanden goed in de belangstelling en heeft na diverse gesprekken zijn besluit om voor s.v. Unitas’59 te kiezen weloverwogen. Vanuit het oogpunt dat het technisch beleid uitstekend op orde is én de aandacht voor en potentie bij de jeugd, is het vooral een keuze die gebaseerd is op de positieve gesprekken met diverse contacten binnen Unitas die Peter het goede gevoel heeft gegeven om deze keuze te maken.

Unitas is blij met haar nieuwe hoofdtrainer en wenst hem komend seizoen veel succes toe.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?