Peter Geurts en Erwin Isbouts verlengen bij Terlo

Persbericht Terlo
Vv Terlo is uiterst content met de verlenging van het contract met hoofdtrainer Peter Geurts en assistent trainer Erwin Isbouts.

Het afgelopen halve seizoen heeft de technische staf laten zien dat er een match is tussen trainers en selectie, een eerste voorwaarde voor goede prestaties. Geurts ervaart Terlo als een club met de potentie (ook vanuit de jeugd) om door te groeien naar een niveau waar om de prijzen kan worden gestreden. Zeker tot medio 2024 wil Geurts daaraan als hoofdtrainer zijn bijdrage leveren.

Tezelfdertijd heeft assistent-trainer Erwin Isbouts, volgend seizoen in bezit van UEFA C, besloten om zeker nog een jaar de functie van speler en assistent-trainer te combineren. Ook Isbouts ziet nog voldoende groeimogelijkheden in de spelersgroep en maakt graag deel uit van de staf om dit proces te begeleiden. En niet onbelangrijk, zowel volgens Geurts als Isbouts, is de sfeer en daarmee het werkklimaat binnen de vereniging, op en buiten het veld, uitstekend.

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jeroen Vermaas
22 januari 22:04
Peter en Erwin, van harte gefeliciteerd met jullie verlenging en nog heel veel succes.
Opa
20 januari 15:34
Goede zet van zigge zagge
Dolopvoetbal
20 januari 13:52
Fijne club vv Terlo, waar de Brabantse nachten vaak erg lang en gezellig zijn. Oud ploeggenoot en legendarische keeper Jos Kaal bivakkeert daar ook regelmatig. Veel succes trainersstaf en selectie en namens Edn'56 Having a Party
Suat
20 januari 12:46
Gefeliceeert Peter en Erwin. Tot over een paar weken.