Paul van de Moosdijk stopt per direct bij BES/De Valk

Trainer Paul van de Moosdijk is per direct gestopt als trainer van zaterdagclub BES/De Valk.

De reden voor zijn onmiddellijke vertrek is niet duidelijk. Van de Moosdijk verlengde in januari nog zijn contract bij BES/De Valk. Daarnaast vertrekken er ook een aantal spelers bij de club.

BES/De Valk was het gehele seizoen verwikkeld in de strijd om het kampioenschap. Maar moest haar meerdere erkennen in Jan van Arckel die uiteindelijk de competitie afsloot met een kampioenschap.

BES/De Valk ging als nummer drie uit de competitie de nacompetitie in. Maar ging in de eerste ronde lelijk onderuit bij derdeklasser Alblasserdam waardoor het seizoen er op zat.

‘Ondanks de ruime nederlaag in Alblasserdam kan BES/De Valk met een goed gevoel terugkijken op het eerste seizoen in het zaterdagvoetbal. Met het behalen van een periodetitel en lang koploper te zijn geweest in de 4de Klasse G zijn er mooie stappen gezet richting het nieuwe seizoen 2024/2025’ aldus de club.  

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


BES / De Valk
21 juni 10:52
Ook voor de twee heren van de TC van Bes/De Valk was het hun eerste jaar dat ze dit onder hun hoede hebben. Afgelopen seizoen genoeg leer momenten ook voor hun. Maar iederen moet de tijd en kans krijgen. Alles met de goede bedoelingen.
Jos
21 juni 9:30
Ik heb als ouder een heel mooi seizoen beleeft dat de eerste helft van het seizoen echt top speelde en een eenheid was.... Maar helaas vanaf de eerste oefenpot in de winterstop ging het mis.... Maar toch totaliteit een goed 1ste seizoen voor de club.... Maar dat er op het einde ineens zoveel spelers en de trainer stoppen vindt ik zeer opmerkelijk ! Ik ga niet trappen nu ....maar het bestuur van de Valk moet echt samen met de TC van BES/de Valk het seizoen eens goed evalueren en zelf ook eens goed in de spiegel kijken..!! Ik wens de club het allerbeste toe en goed seizoen '24-'25
@paul
16 juni 23:46
En daarom gaan ze weg? Denk eerder wanbeleid van de TC maar jij zult er misschien 1 van zijn, want je komt wel met een gedetailleerde informatie. Dit zal misschien ook de reden zijn waarom ze weg zijn, en groot gelijk hebben ze!
Paul
16 juni 21:50
Overdrijven is ook een vak. Meeste spelers speelden lang niet altijd, en sommige dachten na de eerste seizoenshelft naar een "Divisieclub" te kunnen! Lachwekkend! Tweede seizoenshelft hebben al die jongens niks meer laten zien!
@@jan
16 juni 17:49
En daarom gaan er 9spelers weg inclusief de trainer? En het waren niet de minste spelers! Die maakte het verschil afgelopen seizoen. Hebben weinig nieuws zien komen. Niveau van vorige jaar gaan ze helaas niet meer halen. Ik hoorde dat de nieuwe trainer de neef is van de TC. Heeft ook nooit eerder een team getraind. Succes volgende seizoen.
@Jan
16 juni 1:39
Dat iemand zelf de keuze maakt om te stoppen, wil niet zeggen dat het rommelt binnen de club! Er staat gewoon mooie selectie aan de aftrap komend seizoen!!
@jan
15 juni 23:02
Tis niet Bes,t
Jan
15 juni 21:41
Het rommelt bij bes, sterkhouders bepalen