Paul Firet verlengt bij RKVV Dommelen

Deel dit bericht via:

Persbericht RKVV Dommelen
Na 4 wedstrijden geen punt meer verloren!
Het is niet zoals als je denkt, alle verenigingen hebben hier last van. Een seizoen waarvan leek dat het boven verwachting goed zou verlopen, verliep toch snel anders dan gedacht. Niet bij de welbekende pakken neerzitten, doorpakken was al snel het devies bij RKVV Dommelen.

Hoe het huidige seizoen nog zal verlopen weten we niet, wel hebben we al een doorkijk genomen naar het komend seizoen. De benodigde ingrediënten om een goede seizoenstart te maken is zorgen voor een goede staf.  Met name behouden wat goed is en aanvullen waar behoefte ligt. Een exercitie waarvan we nu zeggen dat deze naar tevreden is afgerond.

We zijn er dan ook trots op dat we een zeer uitgebalanceerde kwalitatief goede staf hebben staan voor het komend seizoen en dat we het contract met hoofdtrainer Paul Firet hebben verlengd. Daarnaast zijn we verheugd met Tim van der Heijden een extra trainer voor het 2de selectieteam toe te voegen. We zijn trots dat de andere, bestaande, stafleden, ook komend seizoen actief zijn bij onze vereniging.

De aanvoer vanuit de eigen jeugd richting de selectie hebben we verder versterkt met het aantrekken van Bart Schuur als nieuwe trainer voor de JO19-1. Onze hoofd opleiding Maarten de Backer, de huidige trainer van JO19-1, zal zich volledig gaan richten op zijn primaire taak, wat onze volledige jeugdopleiding ten goede gaat komen. 

(Foto: Frank Meurkens, Chris Hof, Toon stoffels, Marc van Holten, hoofdtrainer Paul Firet, voorzitter Luciën vd Heuvel, Tonnie vd Dungen, Tim vd Heijden, Niels Bouman en Theo Cornelissen)

Door deze aanvullingen verwachten we onze selectie maximaal te hebben gefaciliteerd om een goed seizoen te gaan draaien. We kunnen niet wachten om met deze staf en de selectie een frisse nieuwe seizoenstart te kunnen gaan maken.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Marco van den Braken
22 februari 9:03
Paul gefeliciteerd met je contractverlenging. Tim ook gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging.