Patrick Methorst verlengt bij Sparta'25

Deel dit bericht via:

Persbericht Sparta'25
Patrick Methorst gaat volgend jaar op voor zijn derde seizoen bij tweede klasser Sparta’25. Hij heeft zijn contract met een jaar verlengd. 

Met de Beek en Donkse ploeg presteert Methorst uitstekend. Methorst werd in zijn eerste jaar met Sparta’25 kampioen en bekleed momenteel de koppositie in de 2e klasse. “Patrick en zijn staf hebben ervoor gezorgd dat de chemie binnen de selectie is teruggekeerd en we hebben vertrouwen dat dit zich verder ontwikkeld”, aldus voorzitter Roel Janssen.

“Wij zijn als club zeer tevreden over de wijze waarop Patrick leiding geeft aan zijn staf en de selectie en hoe zeer hij betrokken is bij het wel en wee binnen Sparta ‘25. Patrick heeft in anderhalf jaar tijd laten zien dat hij uitstekend past bij de club en wij zijn dan ook een contractverlenging van een jaar overeen gekomen. Patrick is ambitieus en zijn stijl past uitstekend bij de club en spelers. Wij zijn hierover zeer te spreken. Het geeft weer rust en duidelijkheid naar de toekomst toe”.

Patrick Methorst voelt zich thuis bij Sparta’25. Hij ziet in de spelersgroep nog veel perspectief: “We hebben een mooie mix van jeugd en ervaring en ik ben ervan overtuigd dat er nog groei in zit. We kunnen elkaar nog steeds prikkelen en daardoor beter worden. Dat alle selectie teams zich geweldig ontwikkelen is een compliment  aan de jeugdopleiding waar voetbal en talent ontwikkeling centraal staat. Daarnaast is Sparta’25 een geweldige club waar vele vrijwilligers dagelijks voor de club in de weer zijn. Dit is prettig werken en levert een bijdrage aan de positieve resultaten”.

Patrick Methorst begint in seizoen 2020-2021 aan zijn derde seizoen bij de tweedeklasser.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


herman schreur
03 december 9:42
Patrick gefeliciteerd met je verlenging, goed om te horen de reactie van de club heel veel succes trainer in deze competitie.
Jeroen Vermaas
29 november 17:38
Mooie club, waarbij de trainer helemaal in het plaatje past. Top Patrick, van harte gefeliciteerd met je verlenging en ook de club&spelers. Heel veel succes.