Patrick Cissen nieuwe hoofdtrainer Stiphout Vooruit

Deelacties:

Persbericht Stiphout Vooruit
Met ingang van het nieuwe seizoen 2024-2025 start Patrick Cissen uit Veghel als nieuwe hoofdtrainer van onze vereniging. Patrick, 33 jaar oud, is momenteel trainer van vv Hoogeloon uitkomend in de derde klasse D, regio Eindhoven-de Kempen.

De commissie voetbalzaken senioren heeft in samenwerking met het hoofdbestuur de afgelopen weken mooie gesprekken gevoerd met Patrick. Voorzitter Peter van Bokhoven: “Patrick toonde zich zeer ambitieus en sluit aan op onze visie. De ingezette lijn van de laatste jaren willen we samen voortzetten op technisch vlak, waarbij we werken met een selectie voor het eerste en tweede elftal. Patrick was voor elk gesprek goed voorbereid en heeft zich helemaal verdiept in onze vereniging. Op sociaal vlak was er een goede klik, hij heeft een goede visie op voetbal en ondanks zijn leeftijd al veel ervaring in het trainersvak bij zowel jeugd als senioren. We zijn er blij mee dat we Patrick hebben binnen gehaald.”

Patrick is door een zware blessure op 21-jarige leeftijd gestopt als speler bij sv Blauw-Geel ’38 uit Veghel. Bij deze vereniging is hij vervolgens gestart als jeugdtrainer en uiteindelijk assistent trainer bij het eerste elftal geworden bij de huidige derde divisionist. Ook heeft hij daar gewerkt als coördinator van de jeugdselecties. De laatste jaren heeft Patrick ervaring opgedaan als hoofdtrainer bij Udi ’19 O23, VOW Zijtaart en vv Hoogeloon. Patrick: “Toen de vacature van Stiphout Vooruit voorbij kwam werd ik enthousiast. De selectie heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt op sportief gebied. De accommodatie straalt een en al voetbal uit. Kortom een plek waar je graag trainer wil zijn. De structuur en de talentvolle jeugd maakt de club klaar voor de toekomst. Hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.”

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jeroen Vermaas
13 februari 21:24
Patrick mooie club met geweldige accommodatie. Wens jullie beide heel veel succes.
Willie van der Heijden
09 februari 14:22
Proficiat Patrick,een mooie club veel succes daar,maar dat gaat je wel lukken.πŸ‘βš½
Ed
08 februari 23:24
Proficiat,Patrick toch goed naar mij geluisterd in de winkel bij v rijsingen in veghelπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Tom
08 februari 23:05
Gefelicteerd beiden, jonge ambitieuze trainer met veel potentie in deze mooie vereniging!
KvdH
08 februari 18:30
Proficiat Stiphout Vooruit
Tim Jansen
08 februari 18:09
Proficiat Patrick!