Oud-prof Serhat Koç komend seizoen speler van UNA. Van de Gevel vertrekt.

Deel dit bericht via:

Persbericht VV UNA:
Selectie nieuws: Serhat Koç komend seizoen speler van UNA.
Koç komt over van Esperanza Pelt uit België. De 30 jarige aanvaller speelde in het verleden o.a.  voor de BVO’s:  FC Eindhoven, Helmond sport, FC Groningen, SC Cambuur en was ook actief voor tweede divisionist TEC uit Tiel.

Selectie blijft verder grotendeels in tact.
Nadat in de afgelopen weken gesprekken zijn gevoerd met staf en spelers is duidelijk geworden dat de selectie van UNA met slechts een paar kleine wijzigingen het komende seizoen in gaat. Het vertrek van Ritchie Sam Anpong zal opgevangen worden binnen de eigen geledingen van UNA. De komst van Serhat Koç als vervanger voor de vertrekkende Mart van de Gevel completeert de aanvalslinie.

De volgende spelers hebben hun definitieve toezegging reeds gegeven:
Max van den Akker, Bassou Boulghalg, Niek van Boekel, Rob van Boekel, Brian Boogers, Yannick Derix, Noël van Gerven, Eon Hermann, Thomas Horsten,  Louisben Jagt, Serhat Koç, Tom Scheepers,  Sten Senders , Yoeri Sijbers, Nick Tielemans, Joey Verhoeven en Teun Willems.

Bob Groenendijk is tijdelijk voor zijn studie naar Engeland verhuisd en sluit bij terugkeer mogelijk weer aan.  Sven van de Oever is voor studie reeds vertrokken naar Amerika en Jelle Born heeft plannen om daar ook te gaan studeren.

Op dit moment zijn er nog gesprekken gaande met enkele huidige selectiespelers en met spelers van O.23 en 0.19 om mogelijk aan te sluiten bij de selectie van UNA 1 dan wel bij O.23.

De technische staf met hoofdtrainer Harrie Gommans,  assistent trainer  Sjors Paridaans en keeperstrainer Wim Ribbens staat ook volgend seizoen voor de groep van UNA 1. Ook de medische staf blijft in tact.

De staf van UNA O.23 zal nog versterkt worden met een nieuwe trainer om de positie van Marc Senders, die gaat stoppen, in te vullen. Verder blijft het huidige begeleidingsteam van 0.23 UNA trouw.

 

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?