Oproep aan alle clubs: Samen staan we sterk!

Deelacties:

We staan al ruim een jaar buitenspel. Vorig jaar rond deze periode werd de competitie definitief stilgelegd. Met de start van de competitie seizoen 2020-2021 zijn er in de maanden september en oktober van 2020 ‘slechts’ vier speelrondes in competitieverband gespeeld. Niet voor elke club was het iedere week spelen, sommige teams hebben slechts één duel  van de vier gespeeld wegens coronagevallen binnen de selectie. Al met al leven we nu al met elf maanden zonder amateurvoetbal in competitieverband.

De afgelopen maanden hebben we de website -zo goed als mogelijk- voorzien van informatie, interviews en overige items. We zijn ook verheugd dat de bezoekers de weg naar de website nog steeds goed weten te vinden. We hopen dat de Regiocup de beleving van onze sport weer doet oplaaien en dan kunnen we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. De honger is groot, ook voor ons als redactie.

Oproep
Wij zijn er voor iedereen die zich betrokken voelt bij het amateurvoetbal in onze regio.  Amateurvoetbaleindhoven is niet alleen een website voor het laatste nieuws, uitslagen en standen maar we zijn er ook ter ondersteuning van de clubs. De clubs kunnen –buiten berichten binnen de selectie- te alle tijden berichten sturen aangaande de vereniging zelf, zoals vacatures, aankondigingen, club vraagt/zoekt en overige aanverwante zaken binnen de club.

‘We zijn de oren en ogen binnen het amateurvoetbal in de regio Eindhoven, De Kempen en een gedeelte van Helmond en staan midden tussen de clubs. Op deze manier proberen wij een eenheid te vormen en zo alle lezers van deze website te voorzien van alle informatie.’

Naam
De website heeft de naam Amateurvoetbal (Eindhoven). Deze naam is in 2010 ontstaan doordat we met de start van de website alleen in de regio Eindhoven actief wilde zijn. Al snel kwam het verzoek van clubs om ook de regio De Kempen erbij te betrekken en later een gedeelte van Helmond. We hebben in eerste instantie gedacht aan een nieuwe naam, maar we hebben destijds besloten om deze naam aan te houden gezien de website al snel een begrip was in de regio.

Nogmaals, alle verenigingen uit de regio van de 3e divisie tot en met de 5e klasse kunnen ons berichten sturen met nieuwsfeiten binnen de club. Wij als redactie besteden daar altijd aandacht aan, we zijn er tenslotte om het amateurvoetbal in een goed daglicht te zetten.

DOEN!!!
Voor het versturen van berichten mail naar: info@amateurvoetbaleindhoven.nl

Redactie Amateurvoetbaleindhoven.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Gerard van de Ven
11 april 23:55
Mooi verwoord!
Peter de Louw
11 april 14:09
Dion (Tivoli) dat is juist hun bedoeling maak een leuk stuk over je vereniging wat er gebeurt in deze tijd en hoe de vereniging bezig is met de opbouw met de jeugd. Wel uitgebreid en niet hier in een reactie onder dit bericht. Zo kan je zelf iets over je vereniging brengen. AVE is er blij mee en zal dit waarschijnlijk wel plaatsen. Dus wacht op je verslag van Tivoli zodat wij ook op de hoogte blijven van wat er bij jullie speelt. Succes.
John
11 april 12:30
Top Amateur voetbal Eindhoven. Vooral doorgaan zo!
SV TIVOLI ( Dion )
11 april 8:02
Jeugd sv Tivoli is super goed bezig met veel grote talenten. Daar wordt nooit over geschreven. De jeugdopleiding bij sv Tivoli is dit jaar enorm gegroeid. Mooie Club en goed werk wordt er geleverd.